Murat Aydın; Kimse KASKF Üzerinden Siyaset Yapmasın

13 Ekim 2018 Saat: 01:01
Murat Aydın; Kimse KASKF Üzerinden Siyaset Yapmasın
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri 5 ci başkanlar kurulu toplantısı için Antalya da.

KASKF'ın her yıl düzenlediği başkanlar kurulu toplantısı bu yıl da, Antalya Side Sueno Otel de 5 ci sini düzenleyecek. Dün gece federasyon bahçesinden 7 otobüsle yola çıkan kulüp başkanları Antalya da Otele yerleştiler.

Bugün Otelin toplantı salonun da gerçekleşecek olan 5 ci başkanlar kurulu toplantısına 500 ile 600 arası katılım sağlanacak. 

Başkan Murat Aydın tüm kulüp başkanlarını toplayarak 3 gün sürecek toplantı hakın da bilgiler verdi. Başkan Aydın Perşembe günü bir ulusal gazete de yayınlanan üzücü bir haber üzerine de konuşma yaptı. 

Murat Aydın bü güzel aileyi kıskananlar var, çekemeyenler var sakın sağda solda yazılanların rahabetine kapılarak kendi içinizde dedikodulara mahal vermeyin. Hele hele KASKF üzerinden siyaset yapılmasına asla ve asla izin vermeyin, verdirmem de. Bu güzelim yapıyı asla ve asla siyasi malzeme haline getirmem buda böyle biline diyerek yapılan düzmece ve bilgisiz haberlere de inanmayın, Elbet te kentimizin belediye başkanlarıyla irtibatta olacağız, elbet te belediyelerimizden amatör kulüplerimize yardım alacağız, belediyelerle aramızı bozup diğer illerden mi yardım alalım. Ben şahsen Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin amatör kulüplere önem verdiği için çok mutluyum. Belediyelerimiz kulüplere yardım da bulunmadımı hizmet yok diyerek serzenişte bulunuluyor. Bu duruma ne diyelim?

Neden belediyelerimizin kulüplere yaptığı yardımı söyledim çünkü KASKF olarak yaşadığımız hizmet ve yardım aracılını örnek vermek istiyorum. Başka illerden bizlere ulaşan kulüpler var ve kulüplerinin malzemeleri için yardım talebin de bulunuyorlar. İşte bu yüzden diyorum ki biz de mi bu duruma düşelim, biz de mi muhtaç olalım. 

Başkan Aydın; Sözlerine son verirken dip not olarak şunu söyledi, '' Kimse KASKF Üzerinden Siyaset Yapmasın''

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
ERDAL SELİMOĞLU16.10.2018 22:23

Kabahatlere kılıf bulmak sporcunun ahlaklısını severim öz deyişi ile çelişir vatan bayrak devlet ailesi kask ailesinden daha önceliktedir millet kan ağlıyor hükümet tasarruf diyor kasf eğleniyor aynı etkinlik diriliş kanpındada yapılabilirdi sporu siyasetin konsomatrisi olmaktan kurtarın yazıktır ayıptır günahtır tüyü bitmedik yetim hakkını yemekten korkmayanın bu millete bu vatana hiç bir faydası olmaz