Başkan Kocaman, Şampiyon Hemşeri Derneğini Tebrik Etti

10 Ocak 2024 Saat: 18:10
Başkan Kocaman, Şampiyon Hemşeri Derneğini Tebrik Etti
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Hemşehri Dernekleri Turnuvası’nda şampiyon olan Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimini tebrik etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Kocaeli Hemşehri Dernekleri Turnuvası’nda 5 grupta 4'er, 1 grupta 3 takım olmak üzere toplam 23 hemşeri derneği mücadele etti. 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Hemşehri Dernekleri  Turnuvası’nda şampiyon olan Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimini tebrik etti. Düzenlenen programda konuşan Başkan Kocaman, “Hemşehri Derneklerimizi bir araya getiren Kocaeli Hemşehri Turnuvası şampiyonumuz "Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu" ile buluştuğumuz bu güzel akşamda takımımızı canıgönülden kutluyor; turnuvada yer alan tüm takımlarımızı gösterdikleri örnek dostluk mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği, kardeşlik ve dayanışmanın sahne aldığı bu önemli turnuvada Federasyon Başkanımız Mikail Kalyoncu'ya ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız