Murat Yıldız; Kentsel Dönüşüm Önceliğimiz Olacak

12 Ocak 2024 Saat: 21:27
Murat Yıldız; Kentsel Dönüşüm Önceliğimiz Olacak
Kartepe’yi karış karış gezen AK Parti Kartepe Belediye Başkan aday adayı Murat Yıldız, ilçede büyük bir ilgi ve teveccüh görüyor.

Kartepe’yi karış karış gezen AK Parti Kartepe Belediye Başkan aday adayı Murat Yıldız, ilçede büyük bir ilgi ve teveccüh görüyor. Girilmedik sokak ve cadde bırakmayan genç başkan aday adayı “Çalışmalarımızı son ana kadar sürdürmeye devam edeceğiz. Bizler seferden sorumluyuz, zafer şüphesiz Allah’ındır” dedi.

TÜM MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ


Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken inşaat mühendisi aday adayı Murat Yıldız, her gün ilçenin farklı mahallelerine ziyaretler yapıyor. Cadde, pazar, esnaf, hasta, kooperatif ve dernekleri ziyaret eden Yıldız, Kartepe’ye dair vizyonunu hemşehrileri ile paylaşıyor ve büyük ilgi görüyor.


ALTYAPISIYLA GÜÇLÜ, DOĞASIYLA BARIŞIK BİR KARTEPE


AK Partili genç ve çalışkan aday adayı Murat Yıldız, partisinin adayı olarak gösterilmesi durumunda, Kartepe’yi birçok alanda zirveye çıkartmak için çalışacağını ifade etti. Yıldız, Altyapısıyla Güçlü, Sanayisiyle Zirvede ve Doğasıyla Barışık bir ilçe hayalinin olduğunu vurguladı.


KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖNCELİĞİMİZ OLACAK


Türkiye Yüzyılı Şehirleri için hazır ve kararlı olduğunu belirten Ak Partili Başkan Yıldız, ilçenin birçok noktasında kentsel dönüşüm için öncelikli ve acil alınması gereken tedbirler olduğunu söyledi. Partisinin kendisini aday gösterip seçimi kazanması durumunda kentsel dönüşüm işini süratle hayata geçirmek için ilgili Bakanlığımız ve Büyükşehir Belediyemizle birlikte gerekli adımları atacağını vurguladı.


ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESEMEDEN DEVAM


AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü; “Halkımız çalışan, kendisine dokunan ve mücadele eden insanı sever. Bizler de bu sevgiye layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde gördüğümüz ilgi bize büyük bir moral ve mutluluk veriyor. Bizler de bu teveccühe layık olabilmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız