İbrahim Bıyıklı gençlerle birlikte hoşaf dağıttı

21 Mart 2019 Saat: 12:20
İbrahim Bıyıklı gençlerle birlikte hoşaf dağıttı
Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, 18 Mart Çanakkale Zaferi yıldönümü sebebiyle ilçede gerçekleşen etkinliklere katıldı.

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, 18 Mart Çanakkale Zaferi yıldönümü sebebiyle Köseköy’de gerçekleşen etkinliklere katıldı. Saadet Partisi Kartepe Meclis Üyesi adayları ile birlikte hoşaf dağıtan Bıyıklı, Köseköylü gençlerin düzenlediği programa katıldıktan sonra esnaf ziyareti yaparak vatandaşları selamladı.

Çanakkale Zaferi’nin bir milletin topyekûn mücadele ile yazdığı bir destan olduğunu vurgulayan Bıyıklı, “Çanakkale Türkün, Kürdün, Lazın, Çerkezin koyun koyuna yattığı topraktır. Tek bir askerinin bile geri dönmeyi düşünmediği alaylardır. Çanakkale 57. alay, o yıl mezun vermeyen okullardır. Dünya tarihinin eşsiz zaferlerinden olan Çanakkale Zaferi’nin 104. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Çanakkale kahramanlarımızı minnetle ve rahmetle anıyorum” ifadeleriyle 18 Mart Çanakkale Zaferi ile alakalı duygularını paylaştı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız