Bıyıklı Pazar Esnafını Ziyaret Ett

29 Mart 2019 Saat: 18:02
Bıyıklı Pazar Esnafını Ziyaret Ett
Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı Suadiye’de pazar esnafını ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı Suadiye semt pazarını gezerek pazar esnafından ve vatandaşlardan destek istedi.

Sıcak karşılanıyor, ilgi görüyor

Bıyıklı beraberinde meclis üyesi adayları, parti yöneticileri, gençlik kolları ile birlikte pazar esnafının sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan başkan adayı Bıyıklı herkese eşit şekilde yaklaşaklarını söyledi. Partizanlıktan uzak bir şekilde yönetim sergileyeceklerini de belirten Kartepe’nin sevilen başkan adayı Bıyıklı, şu ifadelere yer verdi, "İlçemizi yönetirken paydaşlarımızla, toplumun tüm dinamikleriyle ve elbette siz değerli esnafımızın da görüşünü alarak yöneteceğiz. Birbirinden güzel ve ilçemize katma değer sağlayacak projelerimiz var.

Halkımız değişim istiyor

Kimseyi ayırmayacağız ve bizim yönetim anlayışımızda kimse kendini yalnız ve öteki hissetmeyecek. Kartepe’de halkımızın bizi bağrına basması ve yoğun ilgi göstermesi yönetim anlamında artık değişim istediği, temiz ve liyakat sahibi insanlar tarafından yönetilmek istediğini gösteriyor. İnşallah Kartepe’mizi hepbirlikte dürüstçe yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız