As Başkan Mehmet Yaşar “Ligde damga vuracağız”

19 Ekim 2021 Saat: 20:45
As Başkan Mehmet Yaşar “Ligde damga vuracağız”
Kocaelispor Teknik ve Futbol Şube As Başkanı Mehmet Yaşar Ankara Keçiörengücü maçının ardından yaptığı değerlendirmede “ Bu ligde damga vuracağız, bu seneyi de mutlu bitireceğiz” dedi

“MUTLU BİTİRECEĞİZ”

Mehmet Yaşar maç sonrası değerlendirmesinde şu ifadelerde bulundu: “Sezona istediğimiz gibi başlayamamıştık. Yavaş yavaş takımımız oturuyor. İyi oynuyoruz. Bugün zor bir maç oynadık. Keçiörengücü zor bir durumda. Varıyla yoğuyla mücadele ettiler. Ama biz daha iyi bir takımız. Bu ligde damga vuracağız. Bu seneyi de mutlu bitireceğiz. Biz kendimize bakıp önümüzdeki engelleri teker teker aşacağız. Biz Kocaelispor’uz. Diğer takımların ne yaptığı önemli değil.

“DİNO KALİTESİNİ GÖSTERDİ”

 İlk yarı istediğimiz oyunu sergileyemedik. İkinci yarı hocanın müdahalesiyle oyuna ağırlığımızı koyduk. Birçok gol pozisyonu kaçırdık. Dino yine kalitesini gösterdi. Galibiyeti getiren golü attı. Kendini de toparladı. Sezon başında çok olumsuz eleştiriler almıştı. Korcan da çok iyi kurtarışlar yaptı. Kendilerini kanıtladılar. İki futbolcuda takıma ciddi katkılar sağlıyor.”

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız