ARSLANBEY GENÇLERBİRLİĞİ 11 Cİ OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

1 Nisan 2021 Saat: 23:50
ARSLANBEY GENÇLERBİRLİĞİ 11 Cİ OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Arslanbey Gençlerbirliği Spor Kulübü 11 ci olağan kongresini kulüp binasın da gerçekleştirdi.

Kartepe ilçesini Bal Ligin’de temsil edecek olan Arslanbey Gençlerbirliği’nde bugün tek adaylı liste ile kongre heyecanı yaşadı. Arslanbey Gençler Birliği Spor Kulübü 11 ci olağan kongresi mevcut başkan Bülent Sarı nın tek aday çıkarak yeni den başkan seçilerek güven tazeledi. Yeni sezona yeni yönetimle girmeyi planlayan sarı lacivertli camianın kongresi Arslanbey Stadın da bulunan kulüp binasında gerçekleştirdi. Kongre saat 17.00’de başladı. Mevcut başkan Bülent Sarı yönetim kurulunu güçlendirerek görevine devam ediyor. 164 üyesi bulunan Arslanbey Gençlerbirliği Spor kulübü 11 ci olağan kongresini kulüp binasın da gerçekleşti.

Kongreye katılanlar arasın da Ak Parti Kartepe Belediyesi Meclis üyesi Recep Topal, Arslanbey Mahalle muhtarı Sedat Topal, Ataşehir Mahalle Muhtarı Sibel Demirsoy katıldı.

SARI KARTEPEMİZİ GURULANDIRACAĞIZ

Kulüp Başkanı Bülent Sarı Katılım sağlayan herkeze teşekkür etti. Başkan Sarı, İlçemizi Bal ligin de temsil etmekten onurlu ve gururluyuz, bu sebepten dolayı sadece Arslanbey değil Kartepe olarak spor da en iyi şekil de şampiyon olacağız. Kartepe mizi gururlandıracağız dedi. Hedef 3 lig, ilçemizin ismini de 3 ve 2 lig de de duyuracağız. Tesisimize 2 katlı çok amaçlı bina yapma hedefimiz var. Tesisimizi 3 lig ve 2 lige uygun hale getireceğiz dedi.

Arslanbey Gençler Birliği Spor Kulübü Yeni Yönetim

1 Bülent Sarı

2 Sibel Demirsoy

3 Mustafa Yılmaztürk

4 Mustafa Tanrıkulu

5 Metin Sakin

6 Soner Sarı

7 Eylem Kaplankıran

8 Taner Demirsoy

9 Miraç Sarı

10 İbrahim Arda Aygören

11 Sedat Topal

12 Erol Baş

13 Ekrem Kolay

14 Hasret Kolay

15 Ayhan Sakin

16 Murat Doğan

17 Kamil Ceyhan

18 Uğur Karbuz

Denetim Kurulu

1 İbrahim Sert

2 Cemalettin Tanrıkulu

3 Mehmet Cüce

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız