Spor

Yılmaz: Aydın ile ilgili kararı rapordan sonra vereceğiz

Kocaelispor’da Basın Sözcüsü Abdülkadir Yılmaz olağan basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Yılmaz, futbolculardan Aydın Karabulut ile ilgili olarak gelecek olan rapora göre karar verileceğini belirtti.

27 Ekim 2020 Saat: 20:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 815 kez okunmuştur

Yılmaz: Aydın ile ilgili kararı rapordan sonra vereceğiz
Yılmaz: Aydın ile ilgili kararı rapordan sonra vereceğiz

ÖNCE MÜCADELE VE AZİM İSTİYORUZ

Yılmaz, takım olma yolunda ilerlediklerini belirtti ve şu şekilde konuştu: İnegöl ile sahamızda oynadığımız maçı kazandık. Afyon maçında olduğu gibi bu İnegöl maçında da yine iki farklı bir Kocaelispor izledik. Camia ve kulüp olarak “Mücadele ve azim” diyoruz. İlk önce güzel ve kaliteli futbol istiyoruz. İnegöl karşısında mücadele açısından iyiydik. Ama takım olma durumunu hala yakalayamadık. Birçok futbolcunun sonradan gelmesi, kamp görmemesi, yeni teknik kadro gibi durumlar etkiliyor.

 

NİĞDE’Yİ DE MAĞLUP EDECEĞİZ

Niğde maçında ne istediğini bilen kaliteli bir oyun ve mücadele ile galibiyet alacağımıza inanıyorum. Maç öncesi futbolcuların primlerini hesaplarına yatıracağız. 3 gün sonra da Velimeşe maçımız var. Bu maçı da kazandığımızda iyi bir seri yakalayacağız ve bununla birlikte takımdaşlık ruhu gelişmiş, daha iyi oynayan bir Kocaelispor izleteceğiz inşallah.

 

ANTRENMAN EKSİĞİ VAR DİYE GÖTÜRÜLMEDİ

Aydın’ın sözleşmesinde dizindeki kıkırdak sorunu ile alakalı 3 maç oynamazsa tek taraflı fesih hakkı ibaresi var. Hocamız ve sağlık ekibinden rapor istedik ve bu rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Sorun kıkırdaktan ötürü olursa gereğini yapacağız. Hocamız antrenman eksiği olduğu için Aydın’ın Niğde’ye götürülmediğini belirtti.

 

Aydın ile ilgili kararı rapordan sonra vereceğiz | Kocaeli Spor - Vatan Kocaeli Gazetesi

 

TARAFTARMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Sahamızda Velimeşe maçında da localarla ilgili aynı prosedür geçerli. Aynı fiyattan (250 lira) 79 adet loca bileti satacağız. Taraftarsız futbol yavan ekmek gibi. Sahanızdaki maçlarda bunun eksikliğini arıyorsunuz. Taraftarımıza da mücadelelerini kovaladıkları için teşekkür ediyoruz.

 

YUSUF YAZICI’NIN KARARINA SAYGI DUYUYORUZ

Yusuf Yazıcı hocamız başarılıydı. Kendisinin aldığı karara saygı duyuyoruz. Ramiz hocamız ile görüştükten sonra U-15 takımımızın hangi antrenörle devam edeceğini kararlaştıracağız. Kupada üçüncü turdayken bir Süper Lig takımı rakibimiz oldu. Ülkemizin köklü kulüplerinden Ankaragücü ile eşleştik. Kocaelispor’uz, camiayız. Eski yöneticilik yaptığımız dönemlerimde 1. Lig’deyken Karşıyaka’yı elemiştik. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz.     

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑