Güncel

Başkan Kocaman, Şampiyon Hemşeri Derneğini Tebrik Etti

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Hemşehri Dernekleri Turnuvası’nda şampiyon olan Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimini tebrik etti.

10 Ocak 2024 Saat: 18:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 170 kez okunmuştur

Başkan Kocaman, Şampiyon Hemşeri Derneğini Tebrik Etti
Başkan Kocaman, Şampiyon Hemşeri Derneğini Tebrik Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Kocaeli Hemşehri Dernekleri Turnuvası’nda 5 grupta 4'er, 1 grupta 3 takım olmak üzere toplam 23 hemşeri derneği mücadele etti. 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Hemşehri Dernekleri  Turnuvası’nda şampiyon olan Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimini tebrik etti. Düzenlenen programda konuşan Başkan Kocaman, “Hemşehri Derneklerimizi bir araya getiren Kocaeli Hemşehri Turnuvası şampiyonumuz "Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu" ile buluştuğumuz bu güzel akşamda takımımızı canıgönülden kutluyor; turnuvada yer alan tüm takımlarımızı gösterdikleri örnek dostluk mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği, kardeşlik ve dayanışmanın sahne aldığı bu önemli turnuvada Federasyon Başkanımız Mikail Kalyoncu'ya ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” açıklamasında bulundu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑