Güncel

Vekil Şeker, Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı

AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, her koşulda işini özveriyle yapan gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı

20 Ekim 2021 Saat: 19:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 356 kez okunmuştur

Vekil Şeker, Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı
Vekil Şeker, Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla tüm gazetecilerin bu anlamlı gününü kutladı. Şeker’in açıklaması şöyle:

"TAKDİRE ŞAYAN"

Dünyanın dört bir yanında yaşanan gelişmeleri tarafsız ve doğru haber kaynaklarına dayandırarak vatandaşlarımıza aktarma konusunda büyük bir özveri ile çalışan gazetecilerin yapmış oldukları vazife çok kutsal. Gazetecilerimiz, şartlar ne olursa olsun görevlerini en iyi şekilde yapmak için büyük fedakarlıklar yapan doğru bilgi ve haber akışını sağlama noktasında önemli misyona sahip kimselerdir. Bu süreçte, demokratik ve ahlaki sorumluluk bilinciyle ilkeli şekilde çalışan gazeteciler toplum için önemli bir görevi yerine getirmektedir. Bu sebeple kıymetli gazetecilerimizin ortaya koymuş oldukları çabalar da takdire şayandır.

"MEDYA ÇOK SESLİ YAPIYA KAVUŞTU"

Ülke demokrasimizin kesintiye uğratıldığı dönemlerde medyamız, vesayet aygıtı olarak kullanılıyor; vatandaşlarımız doğru haber kaynağından uzak tutularak algı operasyonları gerçekleştiriliyordu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak Parti dönemi ile Türk medyası, daha demokratik, özgürlükçü ve çok sesli bir yapıya kavuşmuştur. Ülkemizin selameti için kalpleri heyecanla çarpan kıymetli gazetecilerimiz, Cumhurbaşkanımızın çeşitli platformlarda dünyadaki mazlum ve mağdur halkların hakkını aradığı her an gelişmelere kulak tıkamayarak üzerine düşeni yapmış aynı zamanda 15 Temmuz 2016’da aziz milletimizin maruz kaldığı kalleş darbe girişiminde de milli iradeyi hiçe sayan vesayetçi anlayışlara itibar etmemiştir.

"HİZMETLERE GÖZLERİNİ KAPATMADILAR"

Gazetecilerimiz, milli teknoloji hamlesi ile geliştirilmiş İHA ve SİHA’lar, Koral Elektronik Harp Sistemi, ATAK Helikopteri, ALTAY Muharebe Tankı, FIRTINA Obüsü, MİLGEM Projesi kapsamında üretilmiş gemilerimiz ve tüm dünyanın imrenerek baktığı daha nice hizmet ve eserlere gözlerini kapatıp kulaklarını tıkamamışlardır. Pandemi süreci ile birlikte zorlaşan şartlara rağmen vatandaşlarımıza hızlı ve doğru haber iletmeyi ilke edinerek çalışmalarını sürdüren yerel ve ulusal basın mensuplarımızın ’21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, vefat eden emektar gazetecilerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑