Spor

VASFİ AŞÇI’YA YİNE ULUSLAR ARASI GÖREV

İlimizin başarılı karatecisi Haldun Alagaş adına Denizli’de turnuva düzenleniyor. Uluslararası olacak olan turnuvada yine ilimizin başarılı karatecilerinden Vasfi Aşçı hakemlik yapacak.

2 Ağustos 2018 Saat: 12:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 899 kez okunmuştur

VASFİ AŞÇI’YA YİNE ULUSLAR ARASI GÖREV
VASFİ AŞÇI’YA YİNE ULUSLAR ARASI GÖREV

İlimizin evladı ve kariyerinde üst üste kimsenin başaramadığı başarıyı göstererek 3 kez dünya, 4 Avrupa, 3 Balkan şampiyonluğu, 1 Akdeniz oyunları ve sayısız Türkiye Şampiyonluğu bulunan Dünya karatesinin altın ismi Haldun Alagaş adına Denizli Pamukkale’de 3-4-5 Ağustos tarihlerinde Karate Turnuvası düzenlenecek

 

1.Uluslararası Haldun Alagaş Karate Turnuvası adıyla düzenlenecek olan müsabakada spor camiasının önemli isimlerinden biri olarak kabul edilen, birçok ulusal ve uluslararası turnuvalarda görev yapan yine ilimizden biri olan Vasfi Aşçı görev yapacak.

Turnuva Denizli’nin Sarıköy mevkiinde bulunan Umut Thermal Otel’de yapılacak olup, ilimiz Eşmespor kulübü başkanlarından, karate antrenörü ve uluslararası hakemlerinden Vasfi Aşçı başarılı yönetimleriyle de merkez hakem kurulunun vaat edilen hakemler sıralamasında yer alacak.

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑