Spor

Vasfi Aşçı ,Karadeniz’de

Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası 31 Ağustos - 2 Eylül 2018 tarihlerinde Ordu/Fatsa'da düzenlenecek.

28 Ağustos 2018 Saat: 12:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 780 kez okunmuştur

Vasfi Aşçı ,Karadeniz’de
Vasfi Aşçı ,Karadeniz’de

Türkiye Karate Federasyonun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası Ordu Valiliği, Ordu il spor müdürlüğü, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi ve Ordu İl temsilciliği destekleriyle, 31 Ağustos - 2 Eylül 2018 tarihlerinde Fatsa 75. Yıl Spor Salonunda düzenlenecek.

Bu şampiyonaya, Türkiye’nin yanı sıra İran, Rusya, Romanya, Ukrayna, Moldovya, Gürcistan, Bulgaristan, Azerbeycan, Özbekistan, Ermenistan, Tacekistan, Kırgazistan, Türkmenistan, Kazakistan Ülkeleri katılacak.

Karate Federasyonu Merkez Hakem Kurulunca yapılan açıklamada bu şampiyonada görev yapacak hakemleri de açıkladı. Spor camiamızın yakından tanıdığı Eşmespor kulüp başkanı Uluslararası Karate hakem ve antrenörlerinden Vasfi Aşçı da bu şampiyonada görev yapacak.

Birçok ulusal ve uluslar arası müsabakalarda görev alan Vasfi Aşçı, başarılı yönetimleriyle Karate Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun gözde hakemleri arasında yer alıyor.

Vasfi Aşçı Karate Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun gözde başarılı hakemleri arasında yer almanın ve bu yıl içerisinde üçüncü kez bir Uluslararası turnuvada görev almanın sevinç ve gururunu yaşadığını dile getirdi.

Vasfi Aşçı ayrıca Karate antrenörlüğünde de başarılı bir hoca olmasından dolayı, Fatsa / Anka Spor kulübünün daveti üzerine 25 ağustos tarihinde uçakla Ordu’ya gidecek ve 26-29 Ağustos tarihleri arasında günde çift antremanla 4 günlük bir seminer verecek. 30 Ağustos tarihinde bir günlük dinlenmenin ardından 31 ağustos tarihinde müsabakalar başlayacak.

Vasfi Aşçı 4 Eylülde ilimize geri dönecek.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑