Spor

VASFİ AŞÇI DİYARBAKIR'DA

Türkiye Karate Federasyonu’nun 2019 faaliyet takviminde yer alan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası, 14-17 Kasım tarihleri arasında Diyarbakır’da düzenlenecek.

12 Kasım 2019 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 666 kez okunmuştur

VASFİ AŞÇI DİYARBAKIRDA
VASFİ AŞÇI DİYARBAKIR'DA

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan şehir, tarihte ilk kez ulusal seviyede bir Türkiye Karate Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Diyarbakır Seyrantepe Spor Salonu’nda düzenlenecek olan şampiyonada, ilimizin spor camiasının önemli isimlerinden, Karate Milli sporcu, Uluslararası hakem Vasfi Aşçı bu önemli turnuvada görev yapacak.

Karate antrenörü ve Uluslar arası hakemlerinden Vasfi Aşçı, başarılı yönetimleriyle de merkez hakem kurulunun vaad edilen hakemler sıralamasında yer almaktadır..

Müsabakaların tamamlanmasının ardından 17 Kasım Pazar günü, Milli takım ön seçme müsabakaları yapılacak ve Macaristan’da düzenlenecek Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nın kadrosunu netleştirecek.

Birçok ulusal ve uluslar arası müsabakalarda görev alan Vasfi Aşçı, başarılı yönetimleriyle bu şampiyonada da yine kusursuz bir görev yaparak ilimizi en iyi şekilde temsil edecek. 

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑