Güncel

Uzuntarla Kültür Merkezi’nin dış cephesi renklendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi için çalışmalarına hummalı şekilde devam ediyor.

5 Ocak 2020 Saat: 21:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 725 kez okunmuştur

Uzuntarla Kültür Merkezi’nin dış cephesi renklendi
Uzuntarla Kültür Merkezi’nin dış cephesi renklendi

Kültür merkezi, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapılırken içinde muhtarlık ofisi ve sağlık ocağını da bulunduracak. Bünyesinde konferans, kongre, düğün gibi organizasyonların gerçekleştirmelerine imkân verecek olan kültür merkezinin dış cephesi ve iç kısımlarının çalışmaları hızla tamamlanıyor. Tüm mahallerde elektrik alt yapı kablolama imalatına devam ediliyor.

ÖN CEPHE STABİLİZE DOLGUSU TAMAMLANDI
Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek projeler yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda yapılan kültür merkezlerinden biri de Kartepe’ye kazandırılıyor. Kartepe ilçesi Uzuntarla mevkiinde 1488,6 metre karelik alana yapılan kültür merkezinin ön cephe tuğla arası derz yapılmasına devam ediliyor. Düğün salonu mahallinde alt taşıyıcı sistem montajına devam edilirken çevre imalatları kapsamında ön cephe stabilize dolgusu tamamlandı. Yapının iç mekan işlerine de başlayan Büyükşehir ekipleri, düğün salonu mahalli ıslak hacimlerinde seramik kaplama imalatı yapımına başladı.

TOPLAM ALANI 1488 METREKARE
Yapının kültür merkezi bölümünde 540 metrekarelik çok amaçlı salon, gelin odası, kulis, bay bayan WC’ler yer alacak. Yapının içerisinde spor salonu ve muhtarlık birimi de olacak. Sağlık Ocağı bölümünde ise doktor odaları, muayene odaları, aşı odası, bebek bakım odası, mescit ve WC’ler bulunacak. Bina çevresi yaklaşık 3 bin 700 metrekare olup otopark ve yeşil alan düzenlemeleri yapılacak.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑