Güncel

ÜZÜLMEZ TOÇ BİR-SEN YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, TOÇ BİR-SEN Kocaeli Şube Başkanlığına seçilen Güven Perçem ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

15 Kasım 2018 Saat: 00:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 756 kez okunmuştur

ÜZÜLMEZ TOÇ BİR-SEN YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ
ÜZÜLMEZ TOÇ BİR-SEN YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

TOÇ BİR-SEN Kocaeli Şubesi’nin II’nci olağan genel kurulunda Güven Perçem yeni başkan seçildi. Sendika Başkanı Perçem ve yönetim kurulu üyeleri İsmail Şan, Şükrü Duman, Şehmus Saka, Köksal İlter, Ceyhun Arabacı, Mahmut Budak’ı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez makamında kabul etti.

Ziyarette konuşan TOÇ BİR-Sen Kocaeli Şube Başkanı Güven Perçem “Bu kutlu görev bizlere tebliğ edildi. Çalışma arkadaşlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi, mesai arkadaşlarımızın gönlünü kazanmak için gece gündüz çalışmak üzere yola çıktık. Çıkmış olduğumuz bu yolda bayrağı daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu bağlamda ilimizde görev yapan belediye başkanlarımızı ziyaret etmeye başladık. Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’i ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Başkanımız Üzülmez’e desteklerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

ÜZÜLMEZ BAŞARILAR DİLEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Burada nihayetinde halkımız adına nöbet tutuyoruz. Aslında makamda fazla durmuyor, sürekli sahada, halkın arasındayız. Demokrasinin önemli müesseselerinden birisi sendikal yapılardır. Sendikalar çalışanların haklarını almasında aracı kurumlardan biridir. TOÇ BİR-Sen’de yapılan kongre sonrasında yeni başkan ve yönetimini oluşturdu. Yeni Sendika Başkanı Güven Perçem ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑