Güncel

ÜZÜLMEZ’İN ÇOCUK SEVGİSİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in, geleceğimizin sahibi olan çocuklara büyük önem vermesinin yanı sıra Kartepe’de ikamet eden ailelerin yeni doğan bebeklerini de ziyaret ediyor.

14 Kasım 2018 Saat: 13:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 746 kez okunmuştur

ÜZÜLMEZ’İN ÇOCUK SEVGİSİ
ÜZÜLMEZ’İN ÇOCUK SEVGİSİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ülkemizin geleceği olan çocuklara büyük önem veriyor. Geleceğimiz olan gençlerimizin eğitim alanlarından, sosyal donatılara kadar birçok projeyi hayata geçiren Başkan Üzülmez, ilçe sınırlarında çiftlerin yeni doğan bebeklerini de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunuyor.

ÖZLÜ ÇİFTİNİN MUTLULUĞU

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kültür Müdürlüğü bünyesinde Emekevler Bilgi Evi Öğretmeni Sermin – Emre Özlü çiftinin ziyaret ederek, dünyaya gelen Çağan Özlü evlatları için hayırlı olması dileğinde bulundu.

DEMİRTAŞ AİLESİNİN MUTLUĞU

Kartepe Belediyesi meclis üyesi Kemal Timur'un kızı Gizem ile Teoman Demirtaş çiftinin yeni doğan oğulları Timur’u Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

ÖZDEMİR AİLESİ ÇOK MUTLU

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Koordinatörlerinden Yusuf Özdemir'in oğlu Ali ile Şükran Özdemir çiftinin yeni doğan oğulları Yusuf Özdemir’i ziyaret ederek hayırlı dileğinde bulundu. Ziyaretler sonunda ailelere “Hoş Gelsin Bebek” çantası hediye edildi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑