Güncel

ÜZÜLMEZ; “ENSAR KÜLTÜRÜNÜ YERİNE GETİRİYORUZ”

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KAR-MEK ve meslek edindirme kurslarını ziyaret etti.

15 Ağustos 2018 Saat: 14:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 699 kez okunmuştur

ÜZÜLMEZ; “ENSAR KÜLTÜRÜNÜ YERİNE GETİRİYORUZ”
ÜZÜLMEZ; “ENSAR KÜLTÜRÜNÜ YERİNE GETİRİYORUZ”

Suriyelilerin Türkiye’de misafir edildiğini belirten Başkan Üzülmez “Ensar kültürünü yerine getiriyoruz” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte Emekevler Mahallesi’nde bulunan KAR-MEK kursiyerleri ile Kartepe İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen meslek edindirme kursiyerlerini ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Üzülmez, meslek kursuna giden Kartepelilerin ve Suriyelilerin çalışmalarını inceledi.

TÜRKİYE SAHİP ÇIKIYOR

Ziyarette konuşan Başkan Üzülmez “Suriye ile dini ve kültürel bağlarımız vardır. Birçok ilinde Osmanlı İmparatorluğu’nun eserlerini görmek mümkündür. Suriye’de bugün iç savaş yaşanmaktadır. Bir yönetici düşünün ki kendi halkına kurşun sıkıyor bu kabul edilemez. Türkiye’nin dışında Suriye’den göç edenlere halis davranan başka ülke yok. İslam dininin emirlerini gerçek manada, birçok İslam ülkesi olmasına karşın sadece Türkiye yerine getirmektedir” dedi.

ENSAR KÜLTÜRÜNÜ YERİNE GETİRİYORUZ

“Gönül sofralarının zengin olması önemlidir” diyen Başkan Üzülmez “Türkiye Suriyelileri gönül sofrasında ağırlamaktadır. Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. İlçemizde kadınlarımıza yönelik eğitimlerimiz devam etmektedir. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ensar kültürünü yerine getirmeye çalışıyoruz. Türkiye’miz için türlü türlü oyunlar oynandı, oynamaya devam ediyorlar. Şimdi paralarıyla oyun oynanmaktadır. Daha öncekiler gibi bunları da aşacağız. Çok daha güzel hizmetlerde Allah bizleri buluşturmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑