Güncel

ÜZÜLMEZ´DEN YABANCI YATIRIMCIYA ZİYARET

Kartepe Suadiye’de bulunan su ürünleri fabrikasını gezen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

22 Eylül 2018 Saat: 15:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 708 kez okunmuştur

ÜZÜLMEZ´DEN YABANCI YATIRIMCIYA ZİYARET
ÜZÜLMEZ´DEN YABANCI YATIRIMCIYA ZİYARET

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, KOÜ Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Fatih Akbulut, Suadiye’de kurulu bulunan LOROY su ürünleri fabrikasını ziyaret ederek Türkiye pazarına işlenerek dağıtılan balık ürünleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI

Norveç menşeli olan su ürünleri fabrikası 1991 yılında kurulurken 2005 yılında Dünya’nın en büyük somon balığı üreticileri durumuna geldi. Kartepe Suadiye’de bulunan su ürünleri fabrikasını gezerek yetkililerden bilgi alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepemiz doğal güzellikleri ile turizmin liderliğine doğru gitmektedir. Turizmin yanı sıra Kartepe sınırları içerisinde önemli sanayi kuruluşlarımızda var. Bu firmalar ilçemizin dünyaya açılmasını sağlayan önemli kurumlardır. Bu kurumlar ilçenin tanıtımının yanı sıra istihdama da önemli katkı vermektedir. Bu tür yatırımların devam etmesi ilçemizin yanı sıra ülke ekonomisine de önemli katkı vermektedir” şeklinde konuştu.

ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten şirket yöneticileri de, “Başkanımıza ve bürokratlarımıza huzurlu, güvenli bir ortamda faaliyetlerini sürdüklerine destek olup, kolaylık sağladığınız için teşekkür ediyoruz. Faaliyetlerimiz sayesinde Kartepe, Türkiye kazanıyor. İstihdam sağlanıyor ve vergimizi ödüyoruz” ifadelerini kullandılar.    

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑