Güncel

ÜZÜLMEZ’DEN 10 KASIM MESAJI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80’nci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

9 Kasım 2018 Saat: 14:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 723 kez okunmuştur

ÜZÜLMEZ’DEN 10 KASIM MESAJI
ÜZÜLMEZ’DEN 10 KASIM MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletinin her alanda yücelmesi için çaba gösteren, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan önemli bir devlet adamıdır. Bugün onu kaybetmenin hüznünü yaşarken, ona olan minnetimizi bir kez daha tazeliyoruz.

Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 1919'da başlayıp 1923'te Cumhuriyeti kurarak taçlandırdığı büyük mücadelede, bizleri vatansız bırakmak isteyenleri kanıyla, canıyla, yüreğiyle durdurmuştur. İstiklal mücadelemizde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan, tüm zorlu koşullara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de ülkemize yönelik tüm saldırıları bozguna uğratacak azim ve kararlılığa sahiptir.

"Tek millet, bayrak, vatan, devlet' ilkesi etrafında birleşiyoruz"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve gençlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi tam bağımsız olarak ilelebet muhafaza etmek, sürekli daha ileriye taşımak ve 2023 hedeflerimize ulaşmak için, 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' etrafında birleşiyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin istikrar içinde, vatandaşlar arasındaki kardeşlik, birlik ve bütünlük azmini koruyarak güçlenmesi, büyümesi ve demokrasinin standartlarının her geçen gün yükseltilmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑