Siyaset

ÜZÜLMEZ ATAŞEHİR’İN MİSAFİRİ OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ataşehir Kadın Spor Merkezi’ne konuk oldu.

18 Ağustos 2018 Saat: 15:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 713 kez okunmuştur

ÜZÜLMEZ ATAŞEHİR’İN MİSAFİRİ OLDU
ÜZÜLMEZ ATAŞEHİR’İN MİSAFİRİ OLDU

En çok ilgi ve beğeni gören belediye hizmetlerinden olan ücretsiz kadın spor merkezi ziyaretlerine devam ederek, istek ve talepleri dinleyen Başkan Üzülmez, “Kadınlarımız Kartepe’de hak ettiği hizmeti almaktadır” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ataşehir Kadın Spor Merkezi’ni ziyaret etti. Spor merkezi üyeleri tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Üzülmez, istek ve talepleri dinledi. Kadınlarla sohbet eden Başkan Üzülmez “Sizler için en iyi olanı yapmaya çalıktık her zaman. Biz bunları yaparken ve milletçe verdiğimiz milli mücadelede hep koşulsuz destek verdiniz. Her birinize teşekkür ediyorum. Türk kadının gücünü, fedakarlığını her birinizde görüyorum. Sizler için ürettiğimiz hizmetlerle gurur duyuyorum. Herşeyin en güzeline layıksınız” ifadelerini kullandı.

GELECEĞİMİZ SİZLERE EMANET

Göreve gelir gelmez, kadın çalışmalarına çok önem verdiklerini belirten Başkan Üzülmez “Bunun ne kadar doğru olduğunu bize gösterdiniz. Hizmet sundukça değer veriyor daha da büyütüyor, yüceltiyorsunuz. Memnuniyetiniz, mutluluğunuzda bizim için en önemli motivasyon. Yarınlarımız sizlerin ellerinde şekilleniyor. Kadın isterse inandığı herşeyi yapabilir. Bu birliğimiz daim olsun. Ülkemizin içinden geçtiği dönemde kenetlendiniz, topluma güç ve fayda sağladınız. Allah razı olsun” dedi. Başkan Üzülmez’i dikkatle dinleyen kadınlar “Başkanımız ne söylese azdır. Bizler için yaptıklarınız saymakla bitmez. İyi ki varsınız. Rabbimiz sağlık ve hayırlı hizmetlerin devamını getirsin inşallah” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑