Güncel

ÜZÜLMEZ AŞURE DAĞITIMINA KATILDI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Tepecik Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle camii avlusunda düzenlenen aşure programına katıldı.

2 Ekim 2018 Saat: 15:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 709 kez okunmuştur

ÜZÜLMEZ AŞURE DAĞITIMINA KATILDI
ÜZÜLMEZ AŞURE DAĞITIMINA KATILDI

Kartepe İstasyon Mahallesi’nde bulunan Tepecik Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle camii avlusunda aşure dağıtımı yapıldı. Aşure dağıtımına Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve mahalle sakinleri de katıldı. Cuma namazı sonrasında duaların edilmesi ile birlikte aşureler cami cemaatine ikram edildi.

KARDEŞLİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİDİR

Aşure dağıtımında söz alan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “1378 yıl önce yaşanan Kerbela olayında katledilen Hz. Hüseyin ve Ehl-i Beyt mensuplarını rahmetle anıyoruz. Kerbela olayından alınacak derslerle birlikte, gönüllerimizi Kerbela çölü olmaktan kurtarmak için her zaman kardeşliğe kenetlenmeye ve muhabbete ihtiyacımız olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Kardeşliğimizin arasına fitne tohumlarının atılmasına kesinlikle izin vermemeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑