Asayiş

Üvey annesini öldürdüğü iddia edilen genç suçlamaları reddetti!

Gürcistan uyruklu üvey annesi boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen ve olaydan sonra bir aracı durdurarak araç şoförünü bıçakla tehdit edip gasp eden ve kendisini Sapanca Yanık Deresine bıraktıran Samet Cihan Y. (24),şoförün

25 Ekim 2018 Saat: 21:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.666 kez okunmuştur

Üvey annesini öldürdüğü iddia edilen genç suçlamaları reddetti!
Üvey annesini öldürdüğü iddia edilen genç suçlamaları reddetti!

Gürcistan uyruklu üvey annesi boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen ve olaydan sonra bir aracı durdurarak araç şoförünü bıçakla tehdit edip gasp eden ve kendisini Sapanca Yanık Deresine bıraktıran Samet Cihan Y. (24),şoförün ihbarı sonrası polis ekipleri tarafından derede gizlenirken yakalandı.

Kartepe Acısu Mahallesi Kıroğlu Sokak üzerindeki evde meydana gelen olayda, Gürcistan uyruklu Nana Gokhldze isimli üvey annesinin boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen ve olaydan sonra bir aracı durdurarak araç şoförünü bıçakla tehdit edip gasp eden ve kendisini Sapanca Yanık Deresine bıraktıran Samet cihan Y. (24), şoförün ihbarı sonrası polis ekipleri tarafından derede gizlenirken yakalandı. İşlemleri biten şüpheli Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Şahsın kendisi hakkında yapılan suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑