Asayiş

Üsküdar'da gömülen silahların sırrı çözülüyor

Polis, ele geçirilen 250 kuru sıkı tabancanın adli emanetten alınarak imha amaçlı olarak buraya gömülmüş olma ihtimalini değerlendirmeye aldı

2 Ekim 2016 Saat: 19:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.126 kez okunmuştur

Üsküdarda gömülen silahların sırrı çözülüyor
Üsküdar'da gömülen silahların sırrı çözülüyor

Üsküdar'da toprağa gömülü olarak bulunan 250 kuru sıkı tabancanın sırrı çözülüyor. Soruşturmayı genişleten polis ekipleri silahların 2009 yılında iş makineleriyle ezildikten sonra toprağa gömüldüğünü belirledi.
Bir ihbar üzerine, Üsküdar'da Burhaniye Mahallesi Dördüncü Murat Sokak'ta polis ekiplerince arama yapıldı. İş makinesi yardımıyla yapılan aramada, toprağa gömülü yaklaşık 250 tabanca çıkarıldı. Yapılan ilk incelemede tabancaların kuru sıkı olduğu belirlendi.

GÖRGÜ TANIKLARINDAN İŞ MAKİNELERİYLE GÖMÜLDÜ İDDİASI
Soruşturmayı yürüten polis ekipleri, silahların 2009 yılında gömülme anına tanıklık yapan bazı şahitlere ulaştı. Şahitler, silahların büyük iş makineleriyle önce çiğnenerek ezildiğini daha sonra kepçe ile açılan çukura gömüldüklerini söyledi.

ADLİ EMANET SİLAHLARI MI?
İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı'nda yapılan incelemelerde silahların gerçekten de görgü tanıklarının söylediği gibi, kırık ve ezik olduğu belirlendi. Polis, ele geçirilen 250 kuru sıkı tabancanın adli emanetten alınarak imha amaçlı olarak buraya gömülmüş olma ihtimalini değerlendirmeye aldı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑