Güncel

UMF Yapı muhteşem bir projeye daha imza atıyor "Emar Delüx Yuvacık"

1996 yılından beri güven ve kalitenin adresi olarak konut sektöründe adını duyuran UMF Yapı Kartepe'den sonra şimdi de adından övgüyle söz ettirecek yeni projesi ile Başiskele'de...

7 Ocak 2021 Saat: 17:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 905 kez okunmuştur

UMF Yapı muhteşem bir projeye daha imza atıyor Emar Delüx Yuvacık
UMF Yapı muhteşem bir projeye daha imza atıyor "Emar Delüx Yuvacık"

20 yılı aşkın süredir inşaat sektöründe hizmet veren UMF Yapı bugün yeni projesi olan Emar Delüx Yuvacık'ın temelini attı. Kartepe'de 8 Blok 120 daireden oluşan Emar Delüx konutları ve ikinci projesi Kent Meydanı ile başarısını kanıtlayan UMF Yapı Ailesi işini iyi yapmanın haklı gururu ile yeni projesine start verdi.

"MUHTEŞEM BİR PEOJEYE DAHA İMZA ATMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ"

Konut projesi ile ilgili konuşan UMF Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Peksoy “Bizler yatırımcı olarak Kocaeli şehrimizin göz bebeklerinden bir tanesi olan Kartepe bölgemizde; 8 blok 120 daireden oluşan, 24 saat güvelikli, çocuk alanlarından, yürüyüş ve bisiklet parkurundan-açık yüzme havuzlarına, çocuk kreşinden Fitness salonuna son teknoloji akıllı ev sistemleri ile muhteşem doğa manzarasını birleştirdiğimiz Emar Deluxe akıllı evlerle vatandaşlarımızı buluşturduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz. İşimizi layıkıyla yapmanın gururuyla şimdi de Başiskele Yuvacık'ta yeni projemize Allah'ın izniyle bugün başladık. Muhteşem bir proje ile bir kez daha vatandaşımızın hayallerine dokunmak için sıvadık kollarımızı. Ekibimize, tedarikçilerimize ve bizlere güvenen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. 

ARSLAN KUYUMCULUK MASA ÜSTÜ

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑