Güncel

Trabzon derneği Kartepe’de açıldı

Trabzon Araklı Yüceyurt Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kartepe İbrikdere Mahallesi’nde açtı.

26 Aralık 2019 Saat: 13:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 766 kez okunmuştur

Trabzon derneği Kartepe’de açıldı
Trabzon derneği Kartepe’de açıldı

Açılış kurdelesini Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman kesti

Kartepe İbrikdere Mahallesi 2. Sokak No: 22 adresinde kurulan Trabzon Araklı Yüceyurt Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği düzenlenen törenle açıldı. Dernek açılışına Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Dernek Başkanı Cemal Halil, birim müdürleri, muhtarlar ve Kartepeliler katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek açılışında söz alan Trabzon Araklı Yüceyurt Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Halil, “Derneğimizin kuruluş amacı birlik ve beraberliği arttırmaktır. Hep birlikte ilçemize hizmet edeceğiz. Doğduğumuz yer kadar doyduğumuz yerde önemlidir. Bu bilinçle ilçemize hizmet edeceğiz. Buraya gelerek bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KENT BÜYÜYOR

Kocaman ise “Büyük ve güçlü bir Türkiye için hemşehri ve yardımlaşma derneklerini önemsiyoruz. Geleceğin Türkiyesi’ne hep birlikte sahip çıkacağız. STK’ların kurulması bizler için çok kıymetlidir. Burada Kartepeli ve Araklılı hemşehrilerimiz birlik ve beraberliğini gösterecektir. Kartepemiz her geçen gün büyümektedir. Bununla birlikte STK’ların açılması kurumsallaşmaya katkı sağlamaktadır. Buraya gelerek dernek açılışına katılanlara teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından kurdele protokol mensupları ve misafirlerle birlikte kesildi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑