Röportaj

Tatlı Sektörü yeni bir ivme kazandı...

Jumbo Künefe Başiskele'de müşterilerini bekliyor.

27 Ocak 2020 Saat: 20:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 687 kez okunmuştur

Tatlı Sektörü yeni bir ivme kazandı...
Tatlı Sektörü yeni bir ivme kazandı...

Ticaret ile uğraşan Murat Serbes,Tahsin beyle yaptığı ortaklıkla büyümeye devam ediyor

Jumbo Künefe Başiskele'nin mimarı Tahsin Uçar ile çok keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Tahsin Bey sizi biraz tanıyabilir miyiz?

Benim ismim Tahsin Uçar, aslen karadenizliyim.1ocak 1986'da İzmit, Mehmet Ali Paşa'da dünyaya geldim.Tatlı sektörüne girmeden önce yine gıda sektöründe faaliyet yürütüyordum ve daha sonra sektöre adeta bomba gibi düşen künefe onayını takip etmeye başladım.Şartlar oluştuğunda ise bu sektöre adımızı yazdırmaya karar verdim.

Sizi bu sektörde farklı kılan şey nedir?

Bizi bu sektörde farklı kılan şey hizmet kalite ve lezzet. Bu şartları yan yana getirdiğiniz zaman inanin ki insanlar bunun farkına varıyor ve mesafe faretmeksizin sizi ziyarete geliyor mutlu bi şekilde ayrılıyorlar. Biz işletmeci olarak da insanları mutlu ettiğimiz zaman onlardan daha çok mutlu oluyoruz. Bizim işimiz en iyi hizmeti en keyifli bir şekilde insanlara sunmak bundada başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

Zengin içerikleri müşterilerinizin beğenisine sunuyorsunuz.

Müşterilerinizin tepkileri nedir? Aslına bakarsanız menümüzdeki zenginliğin kaynağı müşterilerimizin ne kadar künefe kültürünü benimsediğini gösteriyor.Müşterilerimizin taleplerine en iyi şekilde cevap verebilmek için yoğun mesai harcıyoruz müşterilerimizin hiç kuşkusu olmasın.

Vatandaşlar size kısa sürede büyük ilgi gösterdi bunun sebebi nedir?

Vatandaşlarımızın bizlere ilgi göstermesinin sebebi tamamen aslında arz talep meselesi. Bizlerden ne istediklerini bildiğimiz için bizlerde bunu ekibimizle en iyi şekilde yerine getiriyoruz ve her iki tarafta mutlu oluyor ve buda bizim başarılı olduğumuzu gösteriyor. Başarı aslında bi hedef değildir uzun bir yolculuktur ve bizde çok uzun bir yolculuğa çıktık ve her zaman en iyi en yeni ürünleri en iyi hizmet kalitesinde sunmaya devam edicez.

Röportajı okuyan şanslı çiftimizi nasıl bir sürpriz bekliyor?

Bu röportajımızı okuyan şanslı çiftimizi sizler belirleyip bizlere ilettiğinizde bu şanslı çiftimizi en iyi şekilde ağırlayıp işletmemizde en çok tercih edilen dondurmalı künefemizi ikram etmek isteriz. Şimdiden bu çiftimize afiyet olsun.

Sektörünüzde rekabet hangi noktadadır?

Rekabet sizi korkutuyor mu? Şu bir gerkçek ki bi yerde rekabet olmazsa orada başarılı olma şansınız yok. Rekabet bizleri her zaman ayakta tutar rekabet yapabilmek için de belli başlı şartlar oluşması gerekiyor tabikide. Bizler rekabet olsun olmasın herzaman kaliteli hizmetten ödün veremeyiz çünkü bizim duruşumuz ve anlayışımız budur. Bizim insanımız her zaman en iyi kaliteyi ve hizmeti almayı hakettiğini düşünüyorum.

Sizce fiyatlandırma stratejiniz diğerlerine göre nasıl?

Fiyat politikamızı mevcut piyasa şartlarına göre uygun halde tutmaya çalışıyoruz. Ama şu da bir gerçek ki maalesef kullandığımız ana maddemiz olan fıstık yeşil altın olarak lanse ediliyor fakat mümkün mertebe bu fiyat farklarını yansıtmamaya çalışıyoruz. Bu lezzeti herkes denemeli bence.

Son olarak sizi takip eden müşterilerinize ve okurlarınıza ne söylemek istersiniz?

Son olarak söylemek istediğim şudur.Müşterilerimiz her zaman her şeyin en iyisini hakediyor.Bizde işletme olarak en iyisini sunmakla mükellefiz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sizleri şimdiden bu tatlı sohbetini okurken keyif almanızı diliyorum. Kendinizide ödüllendirmek için fazla geç kalmayın bence herkesi Başiskele Jumbo'ya bekliyorum. Herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum hoşçakalın ve esen kalın.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑