Siyaset

Tamyüksel ; “Teyemmüm’le hijyen sağlarız”

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kocaeli’de 2 gün boyunca yaşanacak olan su kesintilerini mizahi bir dille eleştirdi.

24 Aralık 2020 Saat: 17:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 653 kez okunmuştur

Tamyüksel ; “Teyemmüm’le hijyen sağlarız”
Tamyüksel ; “Teyemmüm’le hijyen sağlarız”

Kartepe’de bu tür olaylara alışkın olduklarını söyleyen Tamyüksel, “Teyemmüm’le hijyen sağlarız. Elhamdulillah” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (İSU), Türkiye Devlet Demir Yolları'nın (TCDD) Hereke’de yürüttüğü 3’üncü tren hattı inşaatı nedeniyle Yuvacık Barajından su alan tüm ilçelerde 2 gün boyunca su kesintisi olacağını duyurmasının ardından kentte birçok kesimden konuya ilişkin tepkiler yağdı. İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel de konuyu mizahi bir dille eleştirdi. Tamyüksel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kartepe’de bu tür olaylarla zaten sık sık karşılaştıklarını ifade ederek, “Sorun yok. Teyemmüm’le hijyen sağlarız. Elhamdulillah” dedi.

KARTEPE’DE BU TÜR OLAYLARA ALIŞIĞIZ

Tamyüksel paylaşımında; 48 Saat Su kesilecekmiş. Sorun yok; biz Kartepe olarak her gün defalarca kesilen Elektrikten, bir çok mahallede olmayan, olan mahallelerde de günlerce çalışmayan İnternet Altyapılarından dolayı alışkınız bu durumlara. Teyemmüm’le hijyen sağlarız. Elhamdulillah” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑