Siyaset

Tamyüksel; “Milli Bayramların maneviyatını anlatmaya devam edeceğiz”

İyi Parti Kartepe İlçe Teşkilatı esnafa ve vatandaşa hem aşure dağıttığı hem de Türk Bayrağı...

30 Ağustos 2020 Saat: 13:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 787 kez okunmuştur

Tamyüksel; “Milli Bayramların maneviyatını anlatmaya devam edeceğiz”
Tamyüksel; “Milli Bayramların maneviyatını anlatmaya devam edeceğiz”

Muharrem Ayı vesilesi ile Parti Binası önünde İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel önderliğinde kurdukları stantta Kartepelilere Aşure ikram eden İYİ Partililer sonrasında Kartepe esnafını tek tek ziyaret ederek hem aşure ikram ettiler hemde 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutlayarak Türk Bayrağı hediye ettiler.

İYİ Parti İl Başkan yardımcısı Banu Aykan İl Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Işık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Sarı İlçe Kadın Politikaları Başkanı Özlem Yücel ve İlçe Yöneticileri katıldı.

” COŞKUYLA KUTLAYALIM”

Başkan Tamyüksel; “Bugün burada Anadolumuzda adet haline gelmiş olan güzel bir etkinliği gerçekleştirdik. Partililerimizin emekleri ile hayata geçen programda katkısı olan tüm arkadaşlarımızın hayırları kabul olsun inşallah. Malumunuz yarın 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlayacağız gönül isterdi ki pandemi kurallarına riayet ederek Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutlayalım. Lakin 15 Temmuzda Ayasofyanın açılışında hep birlikte olurken aldığımız önlemler ne hikmetse 30 Ağustosta alınamayınca ister istemez insanın aklına daha öncede Milli Bayramlarımızda yaşanan benzer olaylar geliyor. Bizler hem esnafımızla dertleşebilmek hemde 30 Ağustosun ruhunu hatırlatabilmek için bugün esnafımızıda tek tek ziyaret ettik. Hepsine hem aşure hem de Şanlı Türk Bayrağımızı hediye ettik. Gördük ki esnafımız aldığı Bayrakları hemen dükkanlarına astılar. Memnun oldular. Gözlerde aldığımız ışık bizim için oldukça değerli idi Parti binamıza her Milli Bayramda astığımız meşhur pankartımızı yine astık..Dedik ki Pankartta Atam gözün arkada kalmasın. Biz sözümüzün arkasındayız İYİ Parti Kartepe Teşkilatı olarak Kartepede Milli Bayramların maneviyatını ve şuurunu anlatmaya ve hissttirmeye devam edeceğiz. dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑