Spor

Süper Amatör Kuraları çekildi..

İlimizde Amatör futbol heyecanının zirve yaptığı Süper Amatör Ligi kuraları KASKF Hasan Doğan Eğitim Merkezinde takımların yoğun katılımıyla çekildi.

15 Ağustos 2018 Saat: 15:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 799 kez okunmuştur

Süper Amatör Kuraları çekildi..
Süper Amatör Kuraları çekildi..

Kura çekimine KASKF Başkanı Murat Aydın,İl Temsilcisi Mithat Ağa,İl Hakem Kurulu Başkanı Ersin Yıldırım kulüp başkanları ve yöneticiler katıldı.Açılış konuşmasını yapan KASKF Başkanı Murat Aydın takımlara önemli uyarılarda bulundu.

İl Hakem Kurulu Başkanı Ersin Yıldırım yaptığı kısa konuşmasında yeni sezonun tüm takımlarımız için hayırlı olmasını diledi.

“Yeni sezon güzel ve zor geçecek”

Açılış konuşmasını yapan KASKF Başkanı Murat Aydın “Yeni sezon hepimiz için hayırlı olsun.Sakatsız bir sezon diliyorum.Bu sezon biraz hareketli geçecek.Kocaeli’de sporun her branşında çalışıyoruz.7/24 telefonlarım açık.Kulüplerimiz tüm sıkıntılarını gönül rahatlığı ile bizlere ulaştırabilir.Antrenör ve oyuncularımızın eğitimi noktasında Federasyon olarak hertürlü desteği vermeye hazırız.Fair-play’den uzaklaşmadan centilmence bir sezon geçirelim” dedi.

Süper Amatör 22 Eylül’de başlıyor

Süper Amatörde bu yıl 17 takım yer alacak.A Grubunda 9 takım B Grubunda 8 takım mücadele edecek.Gruplarında ilk 3 sırayı alacak toplam 6 takım çift devreli lig usülüne göre playoff oynayacak.Gruplarında son 2 sırada yer alan takımlar küme düşecek.Süper Lig maçları 22 Eylül’de başlayacak.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑