Güncel

SUMOTAŞ’da büyük gerginlik!

SUMOTAŞ’ta, Başkan Marika Mehmet Top’un istifa açıklamasının ardından borcu çekle kapattığını üyelere söylememesi nedeniyle tartışma çıktı.

24 Ocak 2020 Saat: 16:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 910 kez okunmuştur

SUMOTAŞ’da büyük gerginlik!
SUMOTAŞ’da büyük gerginlik!

SUMOTAŞ (Suadiye Motorcu Taşıyıcılar Kooperatifi) Başkanı Marika Mehmet Top’un Kartepe Foşa Garden Düğün Salonu’ndaki kahvaltılı açıklamasına kooperatif yönetimi, üyeleri KASKF Başkanı Murat Aydın, SS 87 Nolu Uzunçiftlik Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Aydın Merttürk, SUMOTAŞ yönetimi ve üyeleri katıldı.

SUMOTAŞ hakkında çıkan zarara uğratıldığı yönelik haberler ile ilgili Başkan Marka Mehmet Top bugün basın açıklaması gerçekleştirdi.

SUMOTAŞ Başkanı Marika Mehmet Top basın açıklamasında, “SUMOTAŞ’ın borcu kesinlikle yoktur. Nisan ayı içerisinde yapılacak olan mali seçimli genel kurula kadar oluşmuş olan yeni yönetime yetkimi bırakıyorum. Yapacak daha çok işimiz var” dedi

Başkan genel kurula kadar istifa ettiğini belirtirken toplantıda Necmi Akyıldız isimli bir yönetici kürsüye yaklaşarak başkana “Ben şov yapmaya gelmedim. Şov sen yapıyorsun bizi sen kandırdın. Sizi dinlemeye geldim buraya” dedi.

Akyıldızın ardından Marika Mehmet Top, “Bu benim sorunum değil. Ben istifa ettim. Mahkeme salonları açık hakkınızı arayın. Şov yapma yeri değil burası” dedi

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑