Spor

Süleyman Rakip çirkin oynadı

Sivas Belediyespor maçının ikinci yarısında oyuna giren ve takıma hareket getiren Burak Süleyman, maçın son bölümünde kaçırdığı gol pozisyonu nedeniyle kendini eleştirdi

25 Eylül 2019 Saat: 15:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 643 kez okunmuştur

Süleyman Rakip çirkin oynadı
Süleyman Rakip çirkin oynadı

ÇOK ÜZGÜNÜM

“Maça 1-0 mağlup başladık. İlk yarı iç açıcı bir oyun oynamadık ancak ikinci yarı toparlandık. İyi bir futbol ile pozisyonlar bulduk. Maçın son bölümünde kaçırdığım pozisyon beni çok üzdü. Kendi vicdanımda mağlubiyeti ben kendi üzerime alıyorum. O pozisyonu benim gibi bir futbolcunun gol yapması gerekirdi. O yüzden çok üzgünüm. Bu akşamda çok üzgün uyuyacağım. Sahada oyunu çirkinleştirmek isteyen Sivaslı arkadaşlara karşı o golü atıp, onları sevindirmemek istemiştim. Sivas ekibi top oynamaya gelmemiş.

 

DERİNCE'YE BAKIYORUZ

Ben oldum olası bu çirkinliklere tepkimi göstermişimdir. Bunun artık önüne geçilmesi gerekir. Hakem 90+5 oynanırken kaleciye uyarıda bulunuyor. O dakikada uyarı da bulunsan ne olur? Bulunmasan ne olur? 65’te göster sarı kartı, bak bakalım bir daha yapıyor mu? Hakemlerinde bu konuda eğitilmesi lazım diye düşünüyorum. Artık bu maç geride kaldı. Ligde bu hafta Belediye Derincespor ile oynayacağız. Ligdeki rakiplerimizden Turgutluspor’u yendik ve artık seri yakalamamız gerekiyor. Derince maçı bu yüzden bizim için çok önemli. İnşallah kardeşimiz, kentlimiz Derincespor’u mağlup ederek yolumuza devam etmek istiyoruz”

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑