Spor

Şirinsulhiye, Şirinspor etrafında kenetlendi

Şirinsulhiye köyünün gözbebeği Şirinspor bu sezon son derece genç ve bir o kadar yetenekli futbolculardan oluşan kadrosu ile başarılı olmak istiyor.

25 Ocak 2020 Saat: 02:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 896 kez okunmuştur

Şirinsulhiye, Şirinspor etrafında kenetlendi
Şirinsulhiye, Şirinspor etrafında kenetlendi
Yeşil Siyahlı camia kenetlenerek tek vücut oldu ve hedefe odaklandı.

 

KOCAELİSPOR’DAN  DOLAYI RENKLERİ YEŞİL SİYAH OLDU!

1980 yılında kuruldu. Kocaelispor’un fırtına gibi estiği dönemden de etki ile renkleri Yeşil Siyah oldu. İlk başkanları Hasan Subaşı. Kocaeli’nin ve Kartepe İlçesi’nin mihenk taşlarından… Şirinsulhiyespor’un kalbi Şirinspor’dan bahsediyoruz. Kartepe’nin güzide temsilcisinde son derece güzel bir aile ortamı mevcut. Efsane Başkan Hasan Cebeci’nin himayesindeki takım bu sezon sonunda şampiyonluk hedefliyor.

 

EFSANE BAŞKAN HASAN CEBECİ

 

GENÇLERİNE SAHİP ÇIKIYORLAR, DESTEK OLUYORLAR

Şirinsulhiye ekibini deneyimli teknik adam Ufuk Öğütveren çalıştırıyor. Yeşil Siyahlıları rakiplerinden ayıran en önemli özellik alt yapısından yetiştirdiği çok sayıda futbolcu barındırması. Geçen sezon şampiyon olan U-16 takımındaki futbolcuların en önemlileri A takımda da şans buluyor. Bu oyuncu grubunun 2 yıl içerisinde sadece Kartepe değil Kocaeli’de de adından söz ettireceğine kesin gözü ile bakılıyor.

 

 

KOCAELİSPOR'UN GENÇ FORVETİ MERVAN YİĞİT’İN KÖYÜ

Kocaelispor’un genç forveti Mervan Yiğit’in de köyü olan Şirinspor ilk maçında Sarımeşe Belediyespor’u 2-1 yenerken ikinci maçında ise inanılmaz goller kaçırdığı maçta Acısuspor’da 2-0 mağlup oldu. Antrenmanlarını Derbent Stadı’nda yapan Yeşil Siyahlı ekip Pazar günkü Balabanspor maçına sıkı hazırlandı. Şirinspor zorlu maçı kazanıp iddiasını ortaya koymak istiyor.

 

Spor41

 

MERVAN YİĞİT

 

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑