Güncel

Serinlik Mahallesinin Yolları Yenilendi

Kartepe halkının ulaşım konusunda beklentilerine karşılık veren belediye ekipleri, asfaltlama çalışmalarını mahalle statüsüne kavuşan Serinlik yollarında da devam ediyor.

12 Eylül 2018 Saat: 13:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 719 kez okunmuştur

Serinlik Mahallesinin Yolları Yenilendi
Serinlik Mahallesinin Yolları Yenilendi

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışarak Kartepe’nin cadde ve sokaklarında yol iyileştirmelerinde bulunuyor.

YOL MEDENİYETTİR

Kartepe’nin genelinde süren üst yapı iyileştirilmesi için planlanan asfaltlama çalışmalarında ekipler Serinlik Mahallesi’nde 4 kilometre uzunluğunda ortalama 7 metre genişliğindeki güzergah da asfaltlama çalışması yaptı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Yol medeniyettir düşüncesinden hareketle Büyükşehir Belediyemiz ile ilçemiz yollarında iyileştirme yapıyoruz. Dağ turizmine yönelik hayata geçirdiğimiz projelere katkı verecek düzenlemelerimiz asfalt, parke ve yol açma çalışmaları şeklinde aralıksız sürüyor. Kartepeliler hayatını kolaylaştıracak düzenlemelerimiz artarak devam edecek. Ulaşım ağında da yaptığımız düzenlemeler ve ilçemizdeki diğer yatırımlarla Kartepe Kocaeli’nin merkezi olacaktır” dedi.

 Fotoğraflar
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
Orjinal Resim
 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑