Güncel

Şengöz; Birlik Çağrısı Yaptı! ABD ye Meydan Okudu...

Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet ŞENGÖZ para piyasalarındaki dalgalanmaların ve dövizin yükselmesinin ardından çok sert bir açıklamada bulundu.

12 Ağustos 2018 Saat: 23:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.323 kez okunmuştur

Şengöz; Birlik Çağrısı Yaptı! ABD ye Meydan Okudu...
Şengöz; Birlik Çağrısı Yaptı! ABD ye Meydan Okudu...

 Bir ekonomik savaş içinde olduğumuzu ve topyekun bir şekilde sabrederek bu süreci atlatabileceğimizi belirten Şengöz birlik çağrısında bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA

Şengöz : “ Bu gün dolar ve Euro tarihinde görülmemiş bir yükseliş göstererek çok üst seviyelere ulaşmıştır. Ama şunu çok iyi biliyoruz ki bu işin arkasında ülkemize karşı bir ekonomik operasyon, bir ekonomi savaşı söz konusu. Yüz yıllık esaret zincirlerini kırdık. Çanakkale’den giremediler, Afrin’den giremediler. Gezide başaramadılar. Papazları da yakalandı. Şimdi de ellerinden geleni yaparak bir ekonomik operasyonla bizleri yıldırmaya çalışıyorlar. Bu gün topyekun bir olup devletimize ve mevcut hükümetimize sahip çıkma günüdür. Bu gün bu zor süreci sabırla karşılama ve millet olarak devletimizin yanında olduğumuzu gösterme günüdür. Hiçbir şey ülkemizin hızlı yükselişini engelleyemeyecektir. Dünyanın kendini büyük gören devletleri bir şekilde oyunlarına devam ediyorlar. Alayınız gelin. Elhamdulillah, bu ülkede dün size zerre miskal toprak vermeyen aziz Türk milletini öyle dolarla, Euro ile korkutamazsınız. “ dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑