Spor

Semih Can ,Kırkpınarspor’da

Geçtiğimiz sezon 2.Küme’de Maşukiyespor forması ile şampiyonluk yaşayan genç ve yetenekli stoper Semih Can ,Sakarya Süper Amatör takımlarından Kırkpınarspor’a transfer oldu.

9 Eylül 2018 Saat: 14:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 865 kez okunmuştur

Semih Can ,Kırkpınarspor’da
Semih Can ,Kırkpınarspor’da

İlimizin son yıllarda yetiştirdiği önemli stoperlerden biri olan 1999 doğumlu genç yetenek Semih Can kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şampiyonluk yaşadığı Maşukiyespor’a hakkını hela ederek yeni sezonda Maşukiyespor’un daha iyi yerlere gelmesi temennisinde bulundu.

Semih Can “Maşukiyespor’a hakkım sonuna kadar helal olsun”

“Maşukiyespor’un şampiyonluğunda bizim emeklerimizin yanında sizin de büyük emekleriniz vardır. Bir dediğimizi iki etmediniz.Elinizde olan bütün imkanları bizlere sağladınız. Sizleri tanıyarak bir aile edindim. Sizler gibi iyi insanlara layık olduysak ne mutlu bana, bizlere. Umarım Maşukiyespor en kısa sürede layık olduğu yere gelecektir. Bir ayıbımız kusurumuz olduysa affola. Hakkım sonuna kadar helal olsun, sizlerde helal edin. Saygılarımla..”

Semih Can’ı tanıyalım

13 yaşında İzmit Şirintepespor’da futbola başlayan 1999 doğumlu yetenekli stoper sırasıyla Kocaelispor altyapısı,Üçtepespor,İzmit FK,Tavşantepespor ve son olarak Maşukiyespor’da forma giydi.

 
 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑