Siyaset

Selami Tarakçı, Kartepe Belediyesinde başlıyor

Kartepe Belediyesinde yeni atama ve görevlendirmeler yağmur gibi.

25 Nisan 2019 Saat: 15:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.348 kez okunmuştur

Selami Tarakçı, Kartepe Belediyesinde başlıyor
Selami Tarakçı, Kartepe Belediyesinde başlıyor

Dün itibariyle gaza basan, ardı ardına atamalar yapan yeni başkan Mustafa Kocaman’ın önümüzdeki hafta merakla beklenen bir görevlendirmeyi daha yapması bekleniyor. KOORDİNATÖR DEĞİL

Bilindiği gibi Köseköy bölgesinin önemli simalarından Şemistan Subaşı, Hüseyin Üzülmez döneminde belediyeye başlamış ve koordinatör olarak görev yapmıştı. Herkes yeni dönemde onun koltuğuna kimin oturacağını merak ediyordu. Ancak alınan ilk duyumlara göre bu dönem belediyede “koordinatörlük” olmayacak, kalkacak.

DANIŞMAN OLACAK

Koordinatörlük yerine danışmanlık olacak. Kartepe Belediyesinin bu dönemki danışmanı ise daha önce adı koordinatörlük için de geçen meclis üyesi Selami Tarakçı olacak. Geçen dönem Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarı olan Tarakçı muhtarlığı dönemindeki performansıyla dikkat çekmiş ve alkış toplamıştı.

KURUMLARLA İLİŞKİLER

Tarakçı yeni dönemde de yine aktif bir pozisyonda olacak. “Danışman” sıfatıyla alt ve üst yapı çalışmaları yapan kurumlarla ilişkilerin yönetilmesine katkı sağlayacak, vatandaşın derdine en hızlı şekilde çözüm bulmaya çalışacak. Selami Tarakçı’nın önümüzdeki hafta Kartepe Belediyesinde iş başı yapması bekleniyor.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑