Siyaset

Sarısüleyman, Kartepeyi Birlik te Yöneteceğiz

Kocaeli Trabzonlular Derneği eski Başkanı Orhan Sarısüleyman, AK Parti’den Kartepe Belediye Başkan aday adaylığına başvurdu Kaynak: Sarısüleyman, Kartepe’den aday adayı oldu

11 Kasım 2018 Saat: 16:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.000 kez okunmuştur

Sarısüleyman, Kartepeyi Birlik te Yöneteceğiz
Sarısüleyman, Kartepeyi Birlik te Yöneteceğiz

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kartepe Belediyesi Başkan aday adaylığını açıklayan Kocaeli Trabzonlular Derneği eski Başkanı Orhan Sarısüleyman Kartepe İlçe Teşkilatı’na gelerek başvuru formunu teslim etti. Sarısülayman’a destek için başkan aday adayları Şükrü Karababalık ve Sevim Balaban’da hazır bulundu. Dosyası İlçe Komisyon Başkanı Sadık Yılmaz’a teslim etti.

dosya-(2).jpg

BÜTÜN SORUNLARI BİLİYORUM

Sarısüleyman adaylık başvurunda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bütün hayatımı Kartepe’de geçirdim. Bütün sorunlarını biliyorum. Bu sebeple belediye başkan aday adaylığında bulunma zorunluluğu hissettim. Ortak aklın hakim olduğu bir yönetim anlayışım olacaktır. Sizler en büyük yardımcım olacaksınız. Partim görevi bana tebliğ ederse güzel Kartepe’mizi tüm dava arkadaşlarımızla omuz omuza el ele daima istişare kültürüyle yarınlara taşıyacağım.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Kartepe’mizi gerçek Kartepelilerle yöneteceğimizden kimsenin şüphesi olması. Kim başkan adayı olursa olsun onunla elimizi taşın altına koyacağız. Biz birlikte Kartepeliyiz. Her şey Kartepe için çıktığımız bu yolda siz dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” 

Sarısüleyman, Kartepe’den aday adayı oldu

ORHAN SARISÜLEYMAN KİMDİR?

1970 Kartepe Sultaniye doğumlu. İzmit İmam Hatip Lisesi mezunu. KTÜ İktisat Fakültesi Mezunu. 2002-2003 yılında İGSAŞ ta yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2004 yılında Anavatan Partisi Bekirpaşa Belediye Başkan adayı oldu. Sonrasında Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanlığı. ardından Anavatan Partisi Kocaeli il Başkanlığı yaptı. Şuan da Kocaeli Sanayi Odası Meclis Üyesi, Müsiad Yönetim kurulu Üyesi. İzmit Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi. SAR CAM ortağı ve ikiz çocuk babası

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑