Siyaset

SAADET PARTİ'SİNİN EN GENÇ MECLİS ÜYESİ ADAYI ZAFER ALKAN: KARTEPE SAADET İLE DAHA GÜZEL OLACAK

Saadet Parts, Kartepe Beledye Meclis Üyesi adaylarını geçtğmz hafta açıklamıştı. Meclis üyesi adaylarından Zafer Alkan Saadet Parts'nn en genç meclis üyesi oldu

2 Mart 2019 Saat: 19:31
Tavsiye EtYazdır

Bu haber 1.321 kez okunmuştur

SAADET PARTİSİNİN EN GENÇ MECLİS ÜYESİ ADAYI ZAFER ALKAN: KARTEPE SAADET İLE DAHA GÜZEL OLACAK
SAADET PARTİ'SİNİN EN GENÇ MECLİS ÜYESİ ADAYI ZAFER ALKAN: KARTEPE SAADET İLE DAHA GÜZEL OLACAK

31 Mart seçimlerine az bir süre kala siyasi partiler meclis üyeleri listelerini tamamladı.Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatı da, geçtiğimiz hafta meclis üyeleri listelerini oluşturmuştu.29 kişiden oluşan belediye meclis üyesi adaylarının yanı sıra üç isim de kontenjandan kendisine listede yer bulmuştu. Listenin en genç ismi 22 yaşındaki Zafer Alkan oldu. Alkan Saadet Partisi meclis üyesi listesine 9'uncu sıradan girdi.

"KENDİME GÜVENİYORUM"

Genç yaşına rağmen 9'uncu sıradan meclis üyesi olan Zafer Alkan oldukça iddialı. Gazetemize yaptığı ziyarette konuşan Alkan," Büyüklerim ve başkanlanlarım bana bu görevi tebliğ ettiler. Ben de aday oldum. Genç olduğum için kendime güveniyorum. Bu işler de sanıldığı kadar kolay değil ancak bu yola girmek için cesaret gösterirseniz üstesinden gelebilirsiniz.

"KARTEPE NASİPSE BİZİM"

Kartepe Eşme'de ikamet ediyorum. Öncelikle Eşme'de ikamet eden biri olarak Eşme ve Kartepe'yi oldukça iyi tanıyorum, bölgenin her problemini gayet iyi biliyorum. Kartepe'de hem yaz hem kış turizmi var. Bölge turizm ve tarıma elverişli ancak bu yeterince yapılmıyor. Kartepe, Her vatandaşın istediğini yapabileceği potansiyele  sahip olan bir bölge. Bazen gençler olarak bir spor aktivitesi yapabilmek için Derbent'e kadar gitmek zorunda kalıyoruz. Neden Eşmede'de bir spor kompleksi olmasın.Bölgenin eksiklerini mecliste de dile getirebilmek için aday oldum.Kazandığımız zaman haftanın 1 günü belediyeyi mahallelerden yöneteceğiz. Rabbim inşallah utandırmaz. Kartepe nasipse bizim olacak. Biz seçimi aldıktan sonra Kartepemiz daha güzel olacak." ifadelerini kullandı.

ZAFER ALKAN KİMDİR?

21 Temmuz 1997 İzmit doğumlu olan Zafer Alkan Kartepe Eşme'de ikamet ediyor.Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Alkan üniversiteyi Kütahya'da okudu. Dumlupınar Şaphane Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler mezunu. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑