Siyaset

Saadet Partisi, Şükrü Karabalık’a teklif mi götürecek?

Siyaset kulislerinde hareketli günler yaşanıyor.

27 Ekim 2018 Saat: 00:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.075 kez okunmuştur

Saadet Partisi, Şükrü Karabalık’a teklif mi götürecek?
Saadet Partisi, Şükrü Karabalık’a teklif mi götürecek?

Saadet Partisi kulislerinden edinilen bilgiye göre, Suadiye ve Kartepe eski Belediyesi başkanı Şükrü Karabalık’a Belediye Başkan adaylığı teklifi getirmeye hazırlanılıyor.
Kartepe ilçesinde oldukça geniş bir kitlesi bulunan Suadiye’nin ve Kartepe Belediyesi’nin AK Partili eski Belediye Başkanı Şükrü Karabalık bu günlerde ilçede siyasi çevreler tarafından en çok konuşulan bir isim.  Kartepe Belediye Başkanlığını yürüttüğü dönem hakkında rüşvet iddiasıyla soruşturma başlatılan ve yargılandığı davada beraat eden Şükrü Karabalık’a ilçede kumpas kurulmuştu. O dönem zor günler geçiren Karabalık, iktidar tarafından ilçede tekrar belediye başkan adayı olarak gösterilmemişti.  Karabalık hakkında geçtiğimiz günlerde bir haber gündeme bomba gibi düşmüş, Karabalık’ın MHP’den Belediye Başkan adayı olarak çıkartılacağı konuşulmuştu. İlçedeki bu söylentilerin ardından MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Karabalık’a kapıyı kapatmış, MHP’nin böyle bir düşüncesinin olmadığını açıklamıştı.  

KARARI MERAK EDİLİYOR

Bu gelişmelerin ardından Saadet Partisi kulislerinden elde ettiğimiz bilgilere göre, Saadet Partisi’nin Şükrü Karabalık’a belediye başkan adaylığı teklifi götürmeye hazırlandığı öğrenildi. AK Parti tarafından saf dışı bırakılan Karabalık hiçbir siyasi partide politika yapmadığı biliniyor. Saadet Partisi tarafından kendisine gelmesi beklenen teklifi nasıl değerlendireceği merak ediliyor.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑