Sağlık

ÖZEL KONAK HASTANESİ LANSMANINI YAPTI

Özel Konak Hastanesi, bünyesine kazandırdığı 7 başarılı doktoru kamuyouna tanıttı. Programda konuşan Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, “Hastalarımıza yeni bir soluk getireceğiz” dedi

21 Ekim 2021 Saat: 12:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 819 kez okunmuştur

ÖZEL KONAK HASTANESİ LANSMANINI YAPTI
ÖZEL KONAK HASTANESİ LANSMANINI YAPTI

Sağlıkta marka olan ve güncel, kaliteli erişilebilir kaliteli sağlık hizmeti sunan Özel Konak Hastanesi Kulak Burun Boğaz, Kardiyoloji, Göğüs Cerrahi, Dahiliye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji alanında 7 önemli hekimin katılımı ile güçlü kadrosunu büyütmeye devam etti.Konak Hastanesi Yönetim Kurulu, yeni hekimlerini kamuyouna tanıtmak amaçlı basın toplantısı düzenledi.

SAĞLIK ROTASI VE VİZYON

DoubleTree by Hilton Otel’ de gerçekleştirilen basın toplantısında Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Yüksel Ağca, Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Gündoğdu, Tıbbi Direktör Uzm. Dr. Özlem Bilgin ve hastane yönetim kadrosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısında, Konak Hastanesi’ne katılan doktorlarla ilgili ayrıntılı bilgi verilirken, önümüzdeki döneme ilişkin Konak Hastanesi’nin sağlık rotası ve vizyonu hakkında bilgi verildi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Yüksel Ağca, Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Gündoğdu

“PANDEMİ SÜRECİNDE KALİTELİ HİZMET VERDİK”

Programda ilk olarak konuşan Tıbbi Direktör Uzm. Dr. Özlem Bilgin, “Kocaeli’de 25 yıldır sağlık hizmeti veren Konak Hastanesi, pandemi sürecinde de kaliteli bir şekilde sağlık hizmet verdik. Bundan sonra da her alanda sizlerin hizmetinde olacağız” dedi. Bilgin daha sonra Konak Hastanesi bünyesine katılan  Op. Dr. Sinem Daşlı, Uzm. Dr. İrfan Yeşil, Op. Dr. Sertan Erdoğan, Uzm. Dr. Tuğba Turgut Bıçakoğlu, Uzm. Dr. Salih Kuyumcuoğlu, Op. Dr. Enis Yıldırım, Uzm. Dr. Yüksel Özkan olmak üzere 7 doktor hakkında bilgi verdi.

“SAĞLIK DIŞINDA HER ŞEY BOŞ”

Programda konuşan Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kazım Gündoğdu, “En son iki sene önce bir araya gelmiştik. Malum hepimiz küresel bir illetin pençesindeyiz. Bütün uluslar bu illeti enselerinde hissediyor. Sağlık dışında her şeyin boş olduğu gerçeğini yaşadık. Sağlık birinci plana çıktık. Bu dönemde biz Konak Hastanesi ailesi olarak bölgemize özverili, ciddi bir hizmet verdik. Sağlığa yatırım yapmak zorundasınız.

“YENİ EMR CİHAZI ALDIK”

Biz yeni teknoloji ve çağı da yakalamak zorundayız. Hastalarımıza yeni bir soluk getireceğiz. Biz ciddi yatırımlar yapıyoruz. EMR için yeni cihaz aldık. Nadir bulunan cihzlardan birisi. Yaklaşık bir ay önce PCR labaratuarı kurduk. Bu salgın illetini bir iki sene daha yaşayacağız gibi görünüyor. Lütfen gazetelerinizde halkı aşı olmaya ikna edin. Özellikel gebelerin aşı olması çok önemli. Son dönemde hastalık gebeleri daha çok sevmeye başladı. Ne acıdır ki gebe kadınları öldürmeye başladı. Lütfen aşılarımızı yapalım.

Enis Yıldırım, Sertan Erdoğan, Sinem Daşlı, Tuğba Turgut Bıçakçıoğlu, Yüksel Özkan İrfan Yeşiloğlu, Salih Kuyumcuoğlu

ÖZEL KONAK HASTANESİ YENİ HEKİMLERİ

KULAK BURUN BOĞAZ OP. DR. SİNEM DAŞLI

Tıp eğitimini Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde aldı.Mezun olduktan sonra 3 ay Şırnak Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak görev aldı. Ardından ilk TUS'u kazanarak Kocaeli Üniversitesi KBB Anabilim Dalı'nda KBB Asistanlığı' na başladı. 2015 yılında mezun olarak uzman doktor ünvanını aldı. Mecburi hizmetini Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tamamladi.2021 yılında ise başasistanlık sınavını kazanarak öğretim üyesi kadrosuna geçmiştir. Şu anda Özel Konak Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Rinoplasti Timponaplasti, Timpanomastoidektomi Endoskopik sinüs cerrahisi,Otoplasti Tonsillektomi Adenoidektomi (genizeti),Baş boyun tümör cerrahisi,Septoplasti, Ses telleri cerrahisi, Bleofaroplasti,Tükürük bezi cerrahisi ağırlıklı olarak öne çıkan hizmetler arasındadır.

KARDİYOLOJİ UZM. DR. İRFAN YEŞİL

Tıp eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde, uzmanlığını İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aldı. Özel Batman Dünya Hastanesi ve Batman Kozluk Devlet Hastanesinde görev yaptı. Şu anda Özel Konak Hastanesinde Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Anjiyografi ve stent işlemi, Kalp pili, Kalp yetmezliği, Hipertansiyon hastalığı, ritim bozukluğu hastalığı, Doğuştan kalp deliklerinin tedavisi ağırlıklı olarak öne çıkan hizmetler arasındadır.

GÖĞÜS CERRAHİ OP. DR. SERTAN ERDOĞAN

Tıp eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı, Yedikule Göğüs Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesinde uzmanlığını aldı. Sırasıyla Yozgat Boğazlıyan Devlet Hastanesi, Saglık Bilimleri  Üniversitesi Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Yedikule Göğüs ve Cerrahi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi,Sağlık Bakanlığı Siirt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kocaeli Devlet Hastanesi, İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde görev aldı. Şu anda Özel Konak Hastanesinde Göğüs Cerrahı olarak görev yapmaktadır. Akciğer kanseri ameliyatları, Bronkoskopi, Soluk borusu ameliyatları. Aşırı terleme ameliyatları ağırlıklı olarak öne çıkan hizmetler arasındadır.

İÇ HASTALIKLARI UZMANI (DAHİLİYE) UZM. DR. TUĞBA TURGUT BIÇAKOĞLU

Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde aldı. Mezun olduktan sonra 2003-2009 yıllarında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları A.B.D Araştırma Görevlisi olarak görev aldı. 2009-2011 Sağlık Bakanlığı Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi iç Hastalıkları Uzmanı ve 2011-2021 Sağlık Bakanlıği Kocaeli Seka Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev aldı. Şu anda Özel Konak Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Endokrin bozuklukların (tiroid ve diyabet) tanısı ve tedavisi, Hipertansiyon,Böbrek hastalıkları tanısı ve tedavisi, Romatolojik hastalıkların tanı ve tedavisi, Kan hastalıkları, Sindirim Sistemi Hastalıkları ağırlıklı olarak öne çıkan hizmetler arasındadır.

ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZM. Dr. SALİH KUYUMCUOĞLU

On dokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasını tamamlamıştır. Sırasıyla Gümüşhane Devlet Hastanesi, Özel Buhara Hastanesi, Özel Park hayat Hastanesi'nde görev almıştır ve şu anda Özel Konak Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Sağlıklı çocuk gelişimi, Astim, Akut brongioi, Üst solunum yolu enfeksiyonu, Alt solunum yolu enfeksiyonu ner sistem enfeksiyonu, Sağlıklı bebek gelişimi ve takibi, Akut gasumenrerit tedavisi ağırlıklı olarak öne çıkanhizmetler arasındadır.

ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ OP.DR. ENİS YILDIRIM

Marmara Üniversitesi Tıp  Fakültesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi Cerrahpasa Tıp Fakültesi'nde uzmanlığını almıştır. Sırasıyla Acıbadem Kadıköy Hastanesi, Şırnak Devlet Hastanesi,Nişantaşı Ortopedi Merkezi, Adatip Hastanesi, Altinova Hastanesi, Medar Hastanesi ve şu anda Özel Konak Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Kalça artroskopisi, Omuz artroskopisi, Ön çapraz bağ ve Menisküs yırtıkları tedavisi ağırlıklı olarak öne çıkan hizmetler arasındadır.

İÇ HASTALIKLARI (DAHİLİYE) UZM. DR. YÜKSEL ÖZKAN

Tıp eğitimini Gülhane Askeri Tip Akademi Tip Fakültesi'nde aldı. Sırasıyla Gölcük Devlet Hastanesinden emekli olup, Medar Gölcük, Çağın Göz Hastaneleri'nde görev alıp şu anda 25 yıllık Uzman hekim olarak Özel Konak Hastanesinde İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Endokrin bozuklukların (troid ve diyabet) tanısı ve tedavisi, Böbrek hastalıkları tanısı ve tedavisi, Romatolojik hastalıklarin tanı ve tedavisi, Kan hastalıkları, Sindirim sistemi hastalıkları ve Hiper tansiyon tedavisi ağırlıklı olarak öne çıkan hizmetler arasındadır.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑