Siyaset

Ofluoğlu Kartepe’de büyük ilgi görüyor!

DSP Kartepe Belediye Başkan Adayı Temel Ofluoğlu, Kartepe’de en çok ilgi gören adayların başında geliyor.

16 Mart 2019 Saat: 03:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 871 kez okunmuştur

Ofluoğlu Kartepe’de büyük ilgi görüyor!
Ofluoğlu Kartepe’de büyük ilgi görüyor!

Dip dalga olacak!

DSP Kartepe Belediye Başkan Adayı Temel Ofluoğlu, Kartepe’de en çok ilgi gören adayların başında geliyor. Yaptığı çalışmalarla herkesimin büyük beğenisini kazanan Ofluoğlu, sessiz çoğunluğun kendisini desteklediğini belirterek bu seçimlerde dip dalga bekliyoruz dedi.

Erzurumlular Derneği’ne ziyaret

Temel Ofluoğlu Kartepe Erzurumlular Derneği’ni ziyaret ederek hemşehrileriyle biraraya geldi. Gördüğü ilgi ve destekden dolayı bir hayli mutlu olan Ofluoğlu, Kartepe’ye dair projelerini paylaştı. Kartepe’yi bölgelere ayırarak verimli ve ekonomik olarak yöneteceklerini belirten Ofluoğlu, “kibir kulelerini yıkacağız, ötekileştirmeyi ortan kaldıracağız ve ulaşılabilir bir başkan modelini ilçemizde uygulayacağız” dedi.

Köseköy’de sevgi seli

Temel Ofluoğlu ilçe genelinde olduğu gibi Köseköy Mahallesi’nde de büyük ilgi görüyor. Köseköy’de gördüğü ilgiden mutlu olduğunu belirten Ofluoğlu, kadim yerleşim yerlerimizden olan Köseköyümüz için, diğer mahallelerimizde olduğu gibi çok güzel projelerimiz var. Rabbimiz’in rızası ve halkımızın da desteğiyle hayal ettiğimiz projelerimizi uygulayacağız dedi.

Çarşı Pazar ziyareti

Kartepe’de adım atılmadık yer bırakmayan Temel Ofluoğlu pazarcı esnafını da ziyaret ederek projelerini anlatıyor. Ofluoğlu; “Bugüne kadar ezilenin, emekçinin, yoksulun kısacası herkesin dostu olduk. Tüm çabamız, daha yaşanılabilir bir Kartepe. Bu hayalimizi gerçekleştirebilmek için sorumluluklarımızın bilincinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑