Spor

Nusretiye nefesini tuttu son iki maçı bekliyor!

1. Amatör Lig B Grubu’nda Nusretiyespor sahasında Yazlıkspor’u 90+2’de bulduğu golle 2-1 mağlup etti ve ligde kalma yolunca müthiş bir galibiyete imza attı.

26 Aralık 2019 Saat: 14:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 847 kez okunmuştur

Nusretiye nefesini tuttu son iki maçı bekliyor!
Nusretiye nefesini tuttu son iki maçı bekliyor!
Maçta iki takım arasında her iki yarıda da ciddi gerginlikle yaşandı. Takviye emniyet güçleri geldi ve olayları büyümeden önledi.

SON DAKİKA GOLÜNÜN ARDINDAN ATEŞ HATTININ ÜZERİNE ÇIKTI

Derbent Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. 20’de Ercan’ın golü ile Nusretiye 1-0 öne geçerken bu bole 43’te Ufuk karşılık verdi. İkinci yarıda iki takım da gol pozisyonları üretti. 90+2’de Nusretiye duran top sonrası stoperi Kerem ile gol buldu ve maçı 2-1 kazandı. Bu galibiyetle puanını 16’ya çıkardı ve Derince Birlik’in üzerine çıktı.

 

Nusretiye’de goller Ercan ve Kerem’den geldi.

 

KADERİ SON HAFTA ÇİZİLEBİLİR

Önce Denizliköyü’nü 4-2, ardından Gültepe’yi son dakika golü ile 4-3 mağlup eden Nusretiye şimdi de uzatmada attığı golle Yazlık’ı mağlup etti. Hakem Volkan Kırbaş ve yardımcıları yüksek atmosferli maçın altından çok iyi kalkerken, uyumu ile de dikkat çekti, maçın skoruna etki edebilecek her hangi bir hata yapmadı. Nusretiye hafta sonu şampiyonluk adayı Tavşancıl ile karşılaşacak, son hafta Derince Birlikspor ile kader maçına çıkacak. Derince Birlik ise bu hafta sonu ligde iddiası olmayan Körfez Esenspor’u konuk edecek.

 

Spor41

 

Yeşil Beyazlı futbolcular Yazlık galibiyeti ile hayat buldu ve “Direnişe devam” dedi.

 

NUSRETİYESPOR: 2

YAZLIKSPOR:1

STAT: Derbent (1. Küme B)

HAKEMLER: Volkan Kırbaş***, Hakan Dursun***, Yücel Kaplan***

NUSRETİYESPOR: Yunus Emre**, Yunus***, Muhammed***, İsa***, Savaş Ali***, Ensar***, Kerem***, Emirhan***, Burçin***, Ercan***, Emir***

YAZLIKSPOR: Hasan**, Ramazan Kılıç**, Emre**, Oğuzhan**, Ramazan Atabaş**, Murat**, Emirhan**, Ufuk**, Ahmet**, Erhan**, Soner**

GOLLER: Dk. 20 Ercan, 90+4 Kerem (Nusretiye) Dk. 43 Ufuk (Yazlık)

 

 

 

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑