Güncel

Nato Boru Hattı Belediyeyi Karıştırdı

Kartepe Belediyesi’nin NATO BORU HATTI üzerinde bulunan işyerlerine bile bile RUHSAT vermesi ve şimdi de sıkışınca ‘ YIKIN’ yazısı göndermesi işyeri sahiplerinin büyük tepkisine neden olmuş.

28 Kasım 2019 Saat: 12:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 978 kez okunmuştur

Nato Boru Hattı Belediyeyi Karıştırdı
Nato Boru Hattı Belediyeyi Karıştırdı

Sapanca Yolu üzerinde bulunan başta Jumbo Künefe olmak üzere pek çok işyerinin NATO BORU HATTI üzerinde yapılmasından sonra Kartepe Kaymakamlığı’nın işyerlerine gönderdiği yazıdan sonra Kartepe Belediyesi’nin de işyerlerine ‘ Ya boşaltın ya da yıkın’ yazısı göndermesi üzerine belediyenin karıştığı ve işyeri sahiplerinin belediyeye giderek tepkiler gösterdiği öğrenildi.

www.seskocaeli.com haber sitesinin ortaya çıkardığı Kartepe Belediye sınırları içinde bulunan Sapanca Yolu kenarındaki işyerlerinin NATO BORU HATTI üzerine yapılması nedeniyle yıkım kararı alması ilçeyi de Kartepe Belediyesi’ni de karıştırdı.

Kartepe Kaymakamlığı’nınKartepe Belediyesi’ne ‘ Gereğini yapın’ yazısından sonra belediyenin de işyerlerine yazı göndermesi üzerine işyeri sahipleri belediyeyi topa tutmuş.

Kartepe Belediyesi’nin NATO BORU HATTI üzerinde bulunan işyerlerine bile bile RUHSAT vermesi ve şimdi de sıkışınca ‘ YIKIN’ yazısı göndermesi işyeri sahiplerinin büyük tepkisine neden olmuş.

Şimdi bile bile NATO BORU HATTI üzerine işyeri yapan ya da çıkmalarla işgal eden işyeri sahipleri ile bu işyerlerinin yapılmasına göz yuman daha sonra da ruhsat veren Kartepe Belediyesi karşı karşıya geldi.

Bakalım bu işin sonu nereye varacak?

Hep birlikte göreceğiz.           

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑