Siyaset

Namı diğer Trol İsmail’e MHP’den tepki yağıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu İsmail Karaosmanoğlu’nun twitinde paylaştığı mesajına hem Ülkü Ocakları’ndan, hem de MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’dan sert yanıtlar geldi.

24 Ekim 2018 Saat: 12:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 880 kez okunmuştur

Namı diğer Trol İsmail’e MHP’den tepki yağıyor!
Namı diğer Trol İsmail’e MHP’den tepki yağıyor!

İsmail Karaosmanoğlu paylaştığı mesajında AK Parti ile MHP arasında yerel seçimlerde ittifak yapılmayacağının belirtilmesi sonrasında yaşanan tartışmalara, af girişiminin karşılıksız kalmasıyla hareketlenen siyaset nedeniyle atıflarda bulunuluyor. Paylaşılan mesajı sert dille eleştiren MHP Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara, “ İSMAİL! İSMAİL! İSMAİL! Adı güzel ama kendisi boş İSMAİL! Bak arkadaş seni tanımıyorum,tanımak,tanışmak gibi bir amacımda olmadı.Ama dersen ki tanışırız oda olur.Seni sosyal medya hesaplarından artistlik yaparken gördüm hep ve hepsinde gülüp geçtim.Gene ağzının kayışı gevşemiş İSMAİL.Haddi aşma İSMAİL!Daha düne kadar methiyeler düzüyordun İSMAİL! Sen babanın namı ile ihale peşinde zevk-i sefa sürerken biz mafya ile mücadele edip uyuşturucuya karşı eğitim,tiyatro,sanat v.b hatta daha fazlasını yapıyorduk İSMAİL! Sen zevk içinde gezerken Ülkesi,Milleti,Bayrağı İçin Ülkücü Hareketin Lideri ve biz nöbet tutuyorduk İSMAİL! Dengesizleşme İSMAİL! Sınırını Aşma İSMAİL! Bizde düşman çok İSMAİL!Dersen ki bende düşmanınız olurum Sıkıntı Yok seve seve oluruz İSMAİL! Orta öğretimdeki Ülkücü çocuğun karakterinin zerresi yokken Gösterdiğin o kapının koluda var İSMAİL! Şımarma İSMAİL! Sakin Ol İSMAİL! Biz sakin sakin dururken Kanımızı delirtme Sabrımızı taşırma.O sabır taştığında feriştahı gelse durmayız İSMAİL! Hadi bakalım er meydanı dahasını istersen dahasıda var İSMAİL!”cümlelerine yer verdi.

Bu tartışmaya sosoyal paylaşım sitesinden katılan MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’dabenzeri sertlikte mesaj vererek, “İSMAİL KARAOSMANOĞLU SENİN TASMANIN KİMİN ELİNDE OLDUĞU BİZLER İYİ BİLİYORUZ..." dedi

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑