Siyaset

Murat Yıldız Kartepe’de büyük ilgi görüyor!

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız zor coğrafyasına rağmen Kartepe’de adım basılmadık yer bırakmıyor.

9 Aralık 2018 Saat: 14:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 796 kez okunmuştur

Murat Yıldız Kartepe’de büyük ilgi görüyor!
Murat Yıldız Kartepe’de büyük ilgi görüyor!

İlmik ilmik işliyor!

AK Parti'nin Belediye Başkan adaylarını açıklamasına ramak kala hızını kesmeyen isimlerin başında gelen Yıldız Kartepe' yi adeta ilmik ilmik işlemeye devam ediyor.

İstasyon ve Çepni Mahallesi esnaf ziyareti

Köseköy İstasyon Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerini sürdüren Yıldız ardından Suadiye Çepni Mahallesi’ne geçerek burada çalışmalara devam etti. Esnafı gezdikten sonra semp pazarını ziyaret edip hayırlı kazançlar dileyen Yıldız' ın esnaf gezisine AK Partili yöneticiler de eşlik etti.

'Yıldız gibi genç dinamik ve çalışkan insanlara ihtiyacımız var'

Yıldız, ziyaret kapsamında tek bir esnafın olduğu Tepetarla’yı da ihmal etmedi. Bölgenin tek esnafı olan bakkal Ahmet amcaya uğrayan Yıldız, burada gördüğü ilgiden bir hayli memnun kaldı. Bakkal Ahmet amca Murat Yıldız'a; “Kartepe 'nin en ücrası sayılabilecek kadar uzak yerlerini ziyaret eden ve yapacaklarını anlatan senin gibi genç dinamik ve çalışkan evlatlara ihtiyacımız var. Ziyaretinden dolayı çok memnun oldum. Allah yardımcın olsun” diyerek hayır duasında bulundu.

Acısu ve Uzuntarla’da esnaf ziyareti

Yıldız çalışmalarına ara vermeden Uzuntarla ve Acısu bölgelerine geçerek vatandaşla biraraya geldi. Gittiği her yerde olduğu gibi buradada Yıldız 'a ilgi büyüktü. AK Partili yöneticilerin de eşlik ettiği Yıldız Kartepe ve bölgeye dair düşüncelerini paylaştı ve desteklerini istedi.

İnsanlar tanıdıkça ilgi dahada artıyor

Daha sonra Köseköy bölgesine geçen Yıldız bazı dernek ve esnafları ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü. Gittiği heryerde gördüğü ilgiden dolayı memnun olduğu gözlemlenen Yıldız; “İnsanlarımızın hayır duasını aldıkça heyecanım dahada artıyor. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi halka üstten bakmayan, onların gönüllerine temas eden bir anlayışla hareket ederek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsanlarımız bizleri dahada tanıdıkça onlara bakış açımızı ve yapabileceklerimizi görüyor ve ilgisi bir kat daha artıyor. Buda bizleri memnun ediyor” diye konuştu.

Geredeliler Derneği’ne ziyaret

Kartepe’nin bir çok mahallesi’ni gezen Murat Yıldız, gece geç saatlerde Geredeliler Derneği’ne konuk oldu. Geredeliler Derneği’nde büyük bir ilgiyle karşılanan Yıldız, gördüğü ilgiden bir hayli memnun kalarak şunları söyledi; “Bu saate sizlerde ki bu ışığı görünce inanın yorgunluk filan kalmıyor. Siyasete girmeden önce de sizler beni tanıyordunuz. Bugün de çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, sizlerin manevi desteğini hisssetmek benim için büyük bir mutluluk. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Dernek üyeleri de kendilerini kırmayarak geç saatte de olsa ziyaretlerine gelen Murat Yıldız’a teşekkür ederek başarı dileklerini ilettiler.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑