Siyaset

Murat Yıldız: Kartepe bağımlısıyım!

AK Parti’den Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı olan ancak aday gösterilmeyen İnşaat Mühendisi Murat Yıldız, sahayı bırakmayarak partililer ve kamuoyu tarafından takdir görmeye devam ediyor.

5 Şubat 2019 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 902 kez okunmuştur

Murat Yıldız: Kartepe bağımlısıyım!
Murat Yıldız: Kartepe bağımlısıyım!

Çalmadık kapı bırakmamıştı!

Aday adaylığı sürecinde çalmadık kapı, sıkılmadık ev bırakmayan İnşaat Mühendisi Murat Yıldız, sahayı bırakmayarak halkın içinden hiç çıkmıyor.

Halkımızın içine olmaya devam edeceğim

İlçede tüm etkinliklere katılmaya çalışan Yıldız, düğün ve cenazelere katılarak vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı sürdürüyor. Gittiği her yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Yıldız; “İşimiz ve sosyal yaşantımız gereği zaten halkla içiçeydim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızla birarada olmaya devam edeceğim” dedi.

Kartepe bağımlısıyım!

Genç ve enerjik görüntüsüyle taraflı tarafsız herkesin desteğini arkasına alan Yıldız sözlerini şu sözlerle sürdürdü; “Halkımızla sağladığımız bu birlik ve beraberlik bize keyif, heyecan ve motivasyon veriyor. Ben Kartepe bağımlısıyım ve bundan da son derece memnunum. Allah halkımıza, milletimize sağlık, afiyet ve mutluluk versin. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑