Siyaset

MURAT YILDIZ’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR!

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız seçim çalışmalarını hız düşürmeden devam ettiriyor.

8 Aralık 2018 Saat: 02:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.034 kez okunmuştur

MURAT YILDIZ’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR!
MURAT YILDIZ’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR!

Kartepe İnsanına Dokunmaktan Mutluyum

Kartepe'de adım atılmadık yer bırakmamaya kararlı olan Murat Yıldız gittiği tüm mahallelerde büyük bir ilgi ve teveccüh görüyor.

Muhtarlar Derneği’ne ziyaret

Yıldız, yoğun program halkasını Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker’e yaptığı ziyaretle sürdürdü. Başkan Hüseyin Tarafından karşılanan Yıldız muhtar Türker ile sohbet ederek değerlendirmede bulundu. Yıldız’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Muhtar türker, başarı dileklerini ileterek kazananın Kartepe olması temennisinde bulundu.

Uzunçiftlik Hasanpaşa ve Uzunbey ziyaretleri

Geçtiğimiz Uzunçiftlik Hasan Paşa ve Uzunbey Mahalleleri’nde esnaf ve kahvehane ziyareti gerçekleştiren Yıldız' a bir çok AK partili yönetici ve vatandaşta eşlik etti. Toplumun tüm kesimlerinden gördüğü ilgiden dolayı memnun olduğu gözlemlenen Yıldız; AK Parti Kartepe ' de en yüksek oyu alabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizlere durmak yakışmaz.Herkesle ve herkesimle barışık olmaya herzamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Kartepe insanına dokunabilmekten dolayı çok memnunum ' dedi. Köseköy' de ayrıca iki cenazeye katılan Yıldız ailelere başsağlığı diledi.

Ertuğrulgazi Mahallesi’ne ziyaret

Genç Başkan Adayı Murat Yıldız, yoğun ziyaret programı kapsamında Ertuğrulgazi Mahallesi’ni de ziyaret etti.

Aşıklar diyarı Maşukiye ziyareti!

Uzunçiftlik’in ardından bir diğer durak olan Maşukiye' ye geçen Yıldız'a burada da ilgi yoğundu. Yoğun yağışa aldırış etmeden bölgede ki tüm esnafı ziyaret eden Yıldız, hayırlı işler temennisinde bulunduğu esnafla sohbet ederek selamlaştı. Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan yıldız tüm Kartepe’de olduğu gibi Aşıklar Diyarı olan Maşukiyemiz’de de sıkılmadık el temas etmediğimiz gönül bırakmayacağız dedi.

Mevcut Muhtarlar Dernek Başkanı’na ziyaret

AK Partili en dinamik adaylardan biri olan Murat Yıldız, Maşukiye ziyareti kapsamında Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı ve Maşukiye Mahalle Muhtarı olan Mete Karakuş’u da ziyaret etti. Muhtar Karakuş ile sohbet eden Yıldız, burada bir süre kaldıktan sonra Maşukiyeli taksici esnafını ziyaret etmek üzere ayrıldı.

Derbent’te hem ziyaret hem çay molası!

Yıldız, Maşukiye nin ardından seçim çalışmalarını sürdürmek üzere Derbent' e geçti. Derbent’te lütfü Arat Bulvarında ki tüm esnafları gezen Yıldız, hem selamlaştı hem de hayırlı işler dileğinde bulundu. Gittiği yerlerde esnafın çay davetine de iştirak eden Yıldız, bölge insnanıyla sohbet etti.

Alo Evlat ve Hoş Geldin Bebek ekibine ziyaret

Murat Yıldız’ın ziyaret ettiği bir diğer adres belediyenin ödüllü projesi olan Alo Evlat ile hoş geldin bebek ekibi oldu. Çalışanlarla sohbet eden Yıldız, yapılan güzel çalışmalar nedeniyle tüm ekibi tebrik ederek başarılar diledi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑