Siyaset

Murat Yıldız ayak basmadık yer bırakmıyor!

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız, ilçe genelinde sürdürdüğü ziyaretleri aralıksız sürdürüyor.

2 Aralık 2018 Saat: 23:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.163 kez okunmuştur

Murat Yıldız ayak basmadık yer bırakmıyor!
Murat Yıldız ayak basmadık yer bırakmıyor!

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız, performansıyla dikkatleri üzerine çekerken, Kartepeli vatandaşlardan da tam not alıyor.

Avluburun ve Eşme Ahmediye’ye ziyaret

AK Partili genç başkan aday adayı önceki gün Kartepe Avluburun Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarla biraraya gelen Murat Yıldız’a Mahalle Başkanı Muharrem Sönmez’de eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Avluburun sakinleri, Yıldız’a başarı dileklerini iletti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret sonrası Yıldız’ın rotası Eşme Ahmediye oldu. Burada mahalle sakinleriyle buluşan Yıldız, vatandaşları dinledi, notlar aldı. Uzak mahalle olmalarına rağmen kendilerini ziyaret eden Yıldız’a teşekkür eden mahalle sakinleri, “Murat Yıldız’ı yakından takip ediyoruz. Göstermiş olduğu yüksek performansa hayran kaldık” ifadelerini kullandı.

Eşme’de yoğun ilgi!

Yıldız ve beraberindekiler daha sonra Eşme Mahallesi’nde kahvehane ziyareti gerçekleştirdi. Eski Belediye başkanı Şaban Özer, Mahalle Muhtarı Mecit Külüğ ve Mahalle Başkanı Salih İlter tarafından karşılanan Yıldız’a Eşme’de ilgi yoğun oldu. Babasının memuriyet hayatının Eşme’de geçtiğini belirten Yıldız, Eşme halkı bizi zaten eskiden beri tanıyor ve biliyor. Bugün gösterdiğiniz ilgi de bunun en somut örneği. İlgi alaka ve desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum dedi. Eşmeli vatandaşlar da Yıldız’a ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.

Faruk Baysal’a ziyaret

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız’ın Eşme’den sonraki durağı AK Parti Kartepe İlçe Binası oldu. Yıldız, çiçeği burnunda başkan Faruk Baysal’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Bir süre ilçe yöneticileri ve Başkan Faruk Baysal’la sohbet eden Murat Yıldız daha sonra Emek Mahallesi’ne hareket etmek üzere ilçe binasından ayrıldı.

Emek ve Ataevler Mahallesi’ne Ziyaret

Emek Mahallesi’nde ilk olarak teşkilat mensuplarından Mehmet Taşpınar’ın vefat eden babası Zekai Taşpınar’ın ailesine taziyede bulundu.

Emek Mahallesi’nde kahvehane ziyareti de yapan Yıldız’a meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle muhtarı ve mahalle başkanları da eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Murat Yıldız, daha sonra Ataevler Mahallesi’ne geçti. Burada da kahvehane ziyaretini sürdüren Yıldız daha sonra meclis üyesi Sefer Yıldız’ın sofrasına konuk oldu. Burada vatandaşlarla sohbet eden Yıldız, misafirperverliklerinden ve yakın ilgilerinden dolayı mahalle sakinkerine teşekkür etti

Köseköy’de coşkulu karşılama

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız’ın daha sonraki durağı Köseköy Mahallesi oldu. Murat Yıldız Köseköy’de, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Köseköy’de kahvehane ziyaretleri de yapan Yıldız’a mahalle sakinleri yoğun ilgi

gösterdi. Köseköy’de gördüğü tablonun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Yıldız Köseköy ziyaretini, “Köseköy bizi sevdi biz de Köseköy’ü çok sevdik” sözleriyle özetledi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑