Siyaset

Murat Yıldız a Aday Gözüyle Bakılıyor

Gittiği her bölgede büyük bir ilgiyle karşılanan Murat Yıldız, aday gibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

15 Aralık 2018 Saat: 00:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 974 kez okunmuştur

Murat Yıldız a Aday Gözüyle Bakılıyor
Murat Yıldız a Aday Gözüyle Bakılıyor

Vatandaşların; “Başkanım seni takip ediyoruz, hızınıza yetişemiyoruz, çalışmalarınızı büyük bir takdirle takip ediyoruz” şeklinde karşıladığı genç başkan adayı gördüğü ilgiden bir hayli memnun olduğunu söylüyor.

ATAEVLER'DE HEM MUHTAR HEM ESNAF ZİYARETİ

Genç Başkan Aday Adayı Murat Yıldız, Kartepe’nin nüfus olarak en yoğun mahallelerinden olan Ataevler Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Daha önce mahalleye birkaç daha geldiğini söyleyen Yıldız; “Gidemediğimiz esnafımıza uğrayarak selamlaşıyoruz. Herkesin gönlüne dokunmaya, elini sıkmaya ve partimize oy istemeye gayret ediyoruz” dedi. Mahalle Muhtarı Neslihan Serim’e de uğrayan Murat Yıldız, hem sohbet etti, hem de yeniden muhtarlığa aday olduğunu belirten Serim’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

SUADİYE'DE VATANDAŞLARLA

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız, ziyaret kapsamında Suadiye Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara selam veren ve hatırını soran Yıldız’a Suadiye’de ilgi yoğundu. Çepni Mahalle Muhtarı Hüseyin Türker ile de bir süre sohbet eden Yıldız, vatandaşlarla selamlaştıktan sonra bir sonraki ziyaret programını gerçekleştirmek üzere mahalleden ayrıldı.

MAŞUKİYE'YE ZİYARET

Enerjisiyle ve sergilediği çalışmayla kamuoyunun takdirini kazanan Murat Yıldız, ziyaret kapsamında Maşukiye Alabalık Vadisi Esnafını da ziyaret etti. Vadi boyunca tüm işletmelere giderek selam veren Yıldız; “Biz çalışmalarımızı son ana kadar sürdürmeye devam edeceğiz. Bizler seferden sorumluyuz, zafer şüphesiz Allah’ındır” dedi.

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜNE ZİYARET

Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç başkan aday adayı Murat Yıldız, Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan’ı ziyaret etti. Adaylık yolunda kendisine başarı dileklerini ileten Arslan’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eden Yıldız; Harun Hocamızın başarılı çalışmalarını büyük bir beğeniyle takip ediyorum. İlçemiz adına yaptığı tüm projeler gerçekten takdire şayan. Kendisine başarılar diliyorum, Allah kolaylıklar versin” dedi.

ZİRVE YOLU ESNAF ZİYARETİ

AK Partili genç ve çalışkan başkan aday adaylarından Murat Yıldız, ziyaret kapsamında Maşukiye zirve yoluna giden işletme sahiplerini de ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. Gittiği her işletmede kendisine gösterilen ilgiyi gördükçe büyük mutluluk duyan Yıldız, “Emeklerimizin, çalışmalarımızın yakınen takip edilmesi bizleri mutlu ediyor. Vatandaşımızın teveccühüne layık olabilmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

ANKARA CADDESİ ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız, İstasyon Mahallesi Ankara Caddesi hattında bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. Gittiği her yerde gördüğü ilgiden bir hayli memnun olan Yıldız; ‘Amacımız her esnafımızın elini sıkarak, gönlüne dokunmak. Allah biz bu işi nasip ederse, halkımızın içinde olmaya, onlarla bütünleşmeye devam edeceğim. Vatandaşlarımızla iç içe olmak, selamlaşmak, sohbet etmek, eksiğini gidermeye çalışmak benim çok hoşuma gidiyor. Bu anlamda yaptığım ziyaretlerden yorulmuyor aksine büyük bir keyif alıyorum” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑