Siyaset

Murat Kalender Kartepe Belediye Başkan A. Adayı oluyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender’in Kartepe Belediye Başkan Aday Adaylığını 14 Kasım Çarşamba Günü açıklayabileceği öğrenildi.

8 Kasım 2018 Saat: 21:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.102 kez okunmuştur

Murat Kalender Kartepe Belediye Başkan A. Adayı oluyor
Murat Kalender Kartepe Belediye Başkan A. Adayı oluyor

Kartepe, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde başkanlık yarışının yaşanacağı önemli ilçelerden biri. Hal böyle olunca siyasi partiler de bu ilçe için kilit isimleri aday göstermeyi planlıyor. MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender de bu isimlerden biri. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile yapacağı görüşme sonunda bir değerlendirme yapıp karar verecek olan MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender’in 14 Kasım günü aday adaylığını açıklaması bekleniyor. Kalender’in de aday adaylığını açıklaması ile Kartepe’de başkanlık yarışının kızışacak gibi gözüküyor.

MURAT KALENDER KİMDİR?

21 Nisan 1978 Çayeli Rize doğumlu. Lise mezunu. Ülkücü camiaya ortaokul yıllarında Ülkü ocaklarında ilk adımlarını attı. Milliyetçi Ülkücü Harekete 2000 yılında Uzuntarla belde başkanlığı, 2003 yılında İzmit ilçe yöneticiliği, 2004 yılında Uzuntarla belediye başkan adaylığı, tekrar İzmit ilçe yöneticiliği ve sonraki dönemlerde 3 dönem MHP Kocaeli il yöneticiliği, yaparak devam etti. 6 yıldır MHP Kartepe İlçe Başkanlığı görevine devam ediyor. Özel sektörde işçi olarak çalışıyor. Evli. Oruç Eren ve Alp Eymen isminde iki çocuğu var.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑